Valjda nisu preko noći naučili da igraju fudbal

Vreme čitanja: 2min | pon. 23.07.18. | 16:00

Univerzidad Katolika izraziti favorit

Dok čekamo lige petice, obratite pažnju na Južnoamerikance. Konkretno - Ekvador. Tamo se u noći između ponedeljka i utorka igra poslednja utakmica prvog kola druge etape Serije A. Sastaju se Univerzidad Katolika i Gvajakil Siti (02.15).

Ovde je domaćin izraziti favorit. Pre svega - mnogo je bolje igrao od protivnika u prvoj etapi prvenstva. Univerzidad Katolika završila je na trećem mestu, a Gvajakil na pretposlednjem. Razlika između njih bila je čitava 22 boda. Istina, počinje druga etapa i sada verovatno fudbaleri Gvajakila žele da se prikažu u boljem svetlu svojim fanovima, ali jedno su želje, a drugo mogućnosti. Osim ako gosti preko noći nisu naučili, a domaćini zaboravili da igraju fudbal, čini se da sa kecom nema greške, iako je u fudbalu danas sve moguće. 

Izabrane vesti

Istina, Katolika je pred kraj prve etape malo pala s formom - tri meča bez pobede - ali utisak je da Gvajakil ne zna gde bije i da će Katolika iskoristiti priliku za dizanje forme. Gvajakil Siti nije slavio na pet prethodnih mečeva, a radovao se tek jednom na osam minulih utakmica. Da ni ne pominjemo koliko je katastrofalan na strani...

Univerzidad Katolika slavila je na šest od sedam poslednjih duela sa Gvajakil Sitijem na svom stadionu, od čega samo na dva susreta nisu pala bar tri gola. U prevodu osim keca, valjalo bi proazmisliti i o goleadi.

Dakle, ovde je sve jasno...

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 02:15 1486 EKV 1 Universidad Catolica - Guayaquil City kmb 1&3+ 2,20
Ukupna kvota2,20

EKVADOR 1, DRUGA ETAPA - 1. KOLO:

Ponedeljak

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

EkvadorEkvador 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara