""
""

Valter Zenga u Engleskoj

Vreme čitanja: 1min | sub. 30.07.16. | 11:44

Nekadašnji strateg Crvene zvezde imenovan za novog trenera Vulverhemptona

Vreme je za novi trenerski izazov u karijeri Valtera Zenge. I to kakav. Nekadašnji strateg Crvene zvezde imenovan je za novog menadžera Vulverhemptona, objavio je taj klub.

Član Čempionšipa je ovog leta dobio nove gazde iz Kine, a plan je sasvim jasan: ulazak u Premijer ligu. Rukovodstvo kluba je otuda ekspresno našlo zamenu za smenjenog Kenija Džeketa.
„Oduševljeni smo što možemo da kažemo da će Valter Zenga predvoditi naš tim. On ima veliko iskustvo kao trener i igrač- Reč je o strastvenom čoveku, sposobnom da pomogne Vulverhemptonu. Radujemo se saradnji sa Valterom, učinićemo sve da mu pomognemo da uvede naš klub u Premijer ligu“, poručio je direktor Vulfsa Džef Ši.

Izabrane vesti

Vulerhempton će ovog leta uložitti između 20 i 30 miliona evra u igrački kadar. Već je dogovoren dolazak Portugalca Heldera Koste. Međutim, glavna uloga biće namenjena Valteru Zengi.

Nekada prvi golman reprezentacije Italije do februara ove godine predvodio je Al Šabab. Prethodno je radio u Sampdoriji. Klub iz Đenove ga je smenio posle serije loših rezultata i ispadanja iz Evrope od novosadske Vojvodine.

Najveće uspehe u karijeri Zenga je imao u Steaui i Crvenoj zvezdi.

(Foto Star Sport)


tagovi

VulverhemptonValter ZengaItalijaEvropaČempionšip

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara