"Čičarito OUT, Adebajor IN"
"Čičarito OUT, Adebajor IN"

Van Galova kocka na sve ili ništa: Prodao Čičarita da dovede Adebajora?!

Vreme čitanja: 2min | pon. 31.08.15. | 16:27

Šokantne vesti stižu sa Ostrva, Holanđanin želi Togoanca

Čičarito OUT, Adebajor INNa stranu što je monstruoznom ponudom za kupovinu Antonija Marsijala izazvao zemljotres na fudbalskoj pijaci. Mančester Junajted je spremio još jednu šokantnu ponudu - Luj van Gal želi Emanuela Adebajora!

Zvuči neverovatno, ali Van Gal zaista planira da dovede kontroverznog Togoanca iz Totenhema kojeg klub sa Vajt Hart Lejna želi da se reši po svaku cenu.

Izabrane vesti

Podsetimo, Adebajora su prethodnih dana jurili Aston Vila i Vest Hem. Vilu je odbio jer mu se ne dopada da živi u Birmingemu, dok je sa Vest Hemom ostao u pregovorima i čak se spekulisalo o dolasku na lekarske preglede. Međutim, kada je stigao Van Galov poziv, Adebajor je zanemario sve druge opcije i čeka da se Crveni đavoli dgovore sa Sparsima. U pitanju bi bila pozajmica na godinu dana...

Posle prodaje Čičarita Ernandeza u Bajer iz Leverkuzena i praktično završenog transfera Antonija Marsijala, Van Gal je želeo džokera u napadu koji će ulaziti sa klupe i prihvatiti šansu na kašičicu... Odlučio je da to bude Adebajor, koji je imao periode kada je nemilice tresao mreže rivala po Premijer ligi, ali je umeo i da nestane na po nekoliko meseci.

Čičarito možda nikada nije bio takav kalibar, ali ste uvek znali šta možete od njega da očekujete. Adebajor je velika kocka, Van Gal međutim nije čovek koji se plaši rizika. Sada ostaje da dva kluba postignu sporazum i regulišu detalje oko Adebajorove visoke plate. A onda da vidimo kako će ljubitelji fudbala iz Mančestera reagovati na potencijalnu selidbu. Jer podsetimo Togoanac je igrao i za Mančester Siti.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Premijer ligaprelazni rok 2015Havijer Ćićarito ErnandezEvropaEngleskaEmanuel Adebajor

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara