"Nenad Vanić"
"Nenad Vanić"

Vanić blista nakon remija na Brdu: Jurićemo plej-of!

Vreme čitanja: 2min | sub. 20.02.16. | 16:40

„Svaki bod je važan jer naš cilj je da budemo stabilni u ligi, da se nikako ne borimo za opstanak", kaže trener Metalca

Nenad Vanić

Premijerna utakmica Superlige na Banovom brdu nije završena onako kako je očekivala većina domaće fudbalske javnosti. Drugoplasirani Čukarički nije uspeo da savlada milanovački Metalac, koji je odneo bod iz Beograda.

Izabrane vesti

Trener gostujućeg sastava Nenad Vanić kaže da su Brđani unapred upisali bodove.
„Svi su očekivali da će Čukarički upisati tri boda, ali mi se tokom priprema i prelaznog roka nismo mnogo eksponirali u javnosti“, ističe Vanić u razgovoru za MOZZART Sport i dodaje:
„Doveli smo pojačanja, ojačani ušli u nastavak prvenstva i rezultat se video nakon prvih 90 minuta igre. Možda je moglo i bolje, ipak stigli smo prednost domaćih koji su imali veći posed lopte, ali smo mi imali zrelije šanse“.

Počeli ste dobro, osvajanjem boda koji će pomoći u ostvarenju vaših ciljeva?
„Svaki poen je važan jer naš cilj je da budemo stabilni u ligi, da se nikako ne borimo za opstanak. Znači, želimo najbolji mogući plasman, nikako da strepimo za opstanak u eliti, a ukoliko se ukaže prilika pojurićemo i plej-of. U ovom delu igramo sa direktnim rivalima za ulazak među osam timova i probaćemo da ih pobedimo“.

Vaš sledeći rival je Vojvodina, tim koji vodi uspešni trener Nenad Lalatović?
„Idem da pogledam kako igraju Lalini izabranici. Očekujem meč sličan kao protiv Čuke, Lale su favoriti, po rejtingu, ali samo je teren merodavan. Metalac ima svoje adute, odigraćemo na potrebnom nivou i nećemo strahovati za rezultat. Naš zadatak je da prikupljamo bodove, optimiti smo jer imamo korektan tim, ponavljam nismo se eksponirali, radili smo, doveli potrebna pojačanja i nadam se da ćemo nastaviti sa pozitivnim rezultatima“, zaključio je Nenad Vanić.

PIŠE: Đurđe Mečanin
djurdje.mecanin@mozzartbet.com

Pratite MOZZART i na zvaničnoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Star Sport) 


tagovi

SuperligaSrbijaNenad VanićMetalacČukarički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara