""
""

Varnice na treningu Šalkea: Sukob Aoga i Mejera uoči meča sa Štutgartom

Vreme čitanja: 1min | pet. 01.05.15. | 19:43

Ekipa Šalkea nije upisala pobedu na poslednjih šest utakmica i sada joj “visi“ i petog ili šestog mesta koje vodi u Ligu Evrope sledeće sezone

Fudbalerima Šalkea baš i ne ide u poslednje vreme, nikako ne mogu da dobiju utakmicu u Bundesligi, a atmosfera u ekipi je baš naelektrisana. Dokaz za to je i poslednji incident koji se desio na treningu kada su se sukobili Denis Aogo i Maks Mejer.

Izabrane vesti

Ekipa Šalkea nije upisala pobedu na poslednjih šest utakmica i sada joj “visi“ i petog ili šestog mesta koje vodi u Ligu Evrope sledeće sezone. Ipak, trenera Roberta di Matea poslednji događaji nisu preterano zabrinuli.
“Dobro je da ima vatre u ekipi. Naravno da smo svi razočarani zbog loših rezultata u prethodnom periodu“, rekao je Di Mateo novinarima u Gelzenkirhenu.

UKOČILI BAJERN, RAZBILI REAL, A OD TAD NIKOG NE MOGU DA POBEDE

Čisto matematički gledano, fudbaleri Šalkea su poslednjih 13 prvenstvenih utakmica osvojili samo 15 bodova. Priliku da ipak naprave prvi korak ka izlasku iz krize Šalke će imati u subotu kada u Bundesligi dočekuje Štutgart.

Ekipi Štutgarta gori pod nogama u borbi za opstanak i trenutno se nalazi na poslednjem mestu na tabeli. Kvota na pobedu Šalkea u MOZZART kladionici iznosi 2,05, a pogledajte ovde ostale varijante koje vam nudimo za duel u Gelzenkirhenu.

Pitanje je da li će Di Mateo za utakmicu sa Štutgartom moći da računa na Džefersona Farfana, Seada Kolašinca i Žoela Matipa. Tek nakon poslednjeg treninga trener Šalkea doneće konačnu odluku.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Roberto Di MateoNemackaMaks MajerDenis Aogo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara