"Slavlje vaterpolista Crvene zvezde"
"Slavlje vaterpolista Crvene zvezde"

VATERPOLO: Radnički, ne ljuti se, pehar je Zvezdin!

Vreme čitanja: 1min | čet. 30.01.14. | 19:35

Odbijena žalba Kragujevčana, iako su sudije Golijanin i Rogač suspendovani

Slavlje vaterpolista Crvene zvezde"Ko gubi ima ima pravo da se ljuti", poruka je Vaterpolo saveza Srbije Radničkom, iako se donekle uvažava stav Kragujevčana da je odlučujući pogodak Denisa Šefika u finalu Kupa Srbije nije baš sasvim regularan. Takmičarski odbor VSS je, ipak, utakmicu registrovao postignutim rezultatom 12:11, pa će pehar ostati u vlasništvu Crvene zvezde.
"Na osnovu analize snimka utvrđeno je da je Šefik šutirao kao golu Radića neposredno pre zvuka sirene kojom se označava kraj utakmice. Taj deo žalbe Radničkog mogao je da se podvede pod materijalnu povredu pravila. Drugi deo žalbe koji se odnosio na nepropisno izvođenje udarca od strane Šefika takođe je odbijen, jer po pravilniku ovakve odluke ne mogu biti predmet žalbe pošto predstavljaju slobodno sudijsko uverenje", navodi se u saopštenju VSS.

I dodaje da su sudije Nenad Golijanin i Željko Ragač suspendovani zbog čega najmanje pet utakmica neće biti delegirani za utakmice čime je sva krivica svaljena na leđa arbitara. Očigledno je "sudijsko uverenje" ovaj put bilo pogrešno.

Izabrane vesti

Slaba uteha za Radnički, koji doduše, ima pravo žalbe Arbitraži Olimpijskog komiteta Srbije.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

VSSVK RadničkiVK Crvena zvezdavaterpoloDenis Šefik

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara