"Poruka navijača Nemanji Supiću"
"Poruka navijača Nemanji Supiću"

Vatren doček Pazaraca: Navijači upali na trening uz povike ‘Supiću odlazi’! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 22.08.13. | 20:08

Pristalice Plavih jasno izrazile stav povodom dolaska novog golmana

Poruka navijača Nemanji SupićuUprava i navijači Novog Pazara u raskoraku. Najvatrenije pristalice plavo-belih su, naime, već na prvom treningu Nemanje Supića sa novim saigračima jasno izrazile stav – za doskorašnjeg prvotimca Vojvodine nema mesta na Gradskom stadionu.

Podsetimo, Pazarci Supiću nisu zaboravili što je javno izražavao podršku Ratku Mladiću (iako je on negirao da je to učinio pod izgovorom da mu je neko hakovao Fejsbuk profil), ali ni ponašanje na gostovanju dok je još bio član Voše kada je često ulazio u sukobe sa domaćinima.

Izabrane vesti

Čim je objavljeno da će bivši rerpezentativac BiH (eto ironije) karijeru nastaviti u Novom Pazaru putem internet je pokrenuta inicijativa navijača da se transfer stopira.

Uprava je odgovorila zatvaranjem treninga za javnost, ali im to nije uspelo s obzirom da su, kako pokazuje snimak objavljen na Fensbuk stranici CalucciTV, navijači probili kapiju na istočnoj tribini i smestili se na zapadnoj.

Trening je zbog toga kasnio pola sata, jer trener Milan Milanović prvo nije želeo da izvede ekipu na teren, da bi potom to učinili svi osim Nemanje Supića.

CalucciTV dalje navodi da je jedan od vođa navijača obavio razgovor sa 31-godišnjim Supićem koji se potom naknadno pridružio saigračima na Gradskom stadionu. Praćen zvižducima "više od 400 navijača" i povicima "Supiću odlazi, tebe niko ne voli".

Da nije u pitanju čist nacionalizam navijači su pokazali ovacijama Milošu Budakoviću. Skandiranje "Ti si prvi golman Miloše" valjda znači da Pazarci nemaju ništa protiv igrača srpske nacionalnosti kakvih, uostalom, u njihovom taboru ima na pretek.

Nemanja Supić, pak, očigledno nije baš poželjan.

(FOTO: printscreen, via Youtube kanal TheCalucci)


tagovi

navijačiNemanja SupićNovi PazarSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara