"Miloš Vazura"
"Miloš Vazura"

Vazura u Italiji s Ramadanijem ugovara prvo zimsko pojačanje

Vreme čitanja: 1min | ned. 24.12.17. | 09:55

Crno-beli potražili pomoć starog partnera

Miloš Vazura

Izuzetno je aktivan poslednjih dana generalni direktor Partizana Miloš Vazura, koji se svojski trudi da uoči početka priprema za prolećnu polusezonu obezbedi crno-belima značajna pojačanja.

Izabrane vesti

U tu svrhu dogodio se i poslovni put u Italiju, gde se funkcioner kluba iz Humske susreo sa poznatim menadžerom Falijem Ramadanijem sa kojim je razmatrao nekoliko opcija o dovođenju pojačanja. Sportski žurnal u svom današnjem izdanju piše da je već označen prvi prioritet Partizana za ovu zimu, a to je kupovina Danila Pantića (21).

Mladi reprezentativac Srbije, fudbaler koji je u vlasništvu Čelsija, pokazao se kao izuzetno pojačanje u finišu jesenje polusezone, a posebno je oduševio stručni štab na utakmicama sa Jang Bojsom u Ligi Evrope i Crvenom zvezdom u 156. večitom derbiju.

Danilo Pantić

Pantić, koji je odigrao 26 utakmica i postigao dva gola za crno-bele, trenutno je na pozajmici u Partizanu iz Čelsija, a kako je teško za očekivati da bi u skorije vreme Plavci mogli da računaju na njega, crno-beli veruju da imaju jak adut u rukama da ga otkupe od šampiona Engleske.

Takođe, rukovodstvo Partizana igra i na kartu prijateljstva sa menadžerom ovog fudbalera Falijem Ramadanijem, sa kojim su ponovo u dobrim partnerskim odnosima posle izvesnog perioda trzavica i nesporazuma između ostalog i zbog odlaska bez obeštećenja Pantića u leto 2016. godine.

(FOTO: Star Sport)    


tagovi

Danilo PantićFali RamadaniMiloš VazuraFK PartizanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara