"Munir El Hadadi"
"Munir El Hadadi"

Već toliko dobar ili se bojimo Maroka? El Hadadi menja Kostu!

Vreme čitanja: 1min | pet. 05.09.14. | 20:26

Barselonin tinejdžer naknadno uvršten na spisak reprezentacije Španije pred kvalifikacioni susret sa Makedonijom

Munir El HadadiNovo ime na spisku Visentea del Boskea, koji je morao da reaguje posle povrede Dijega Koste u porazu od Francuske zbog koje će napadač Čelsija propustiti kvalifikacioni susret Španije sa Makedonijom. Njegova zamena stigla je iz Barselona, pošto je selektor u tim uvrstio 19-godišnjeg Munira El Hadadija!

Prilično neočekivan potez Del Boskea iako je reč o supertalentovanom fudbaleru. Ali, i fudbaleru koji je u dresu Barselone odigrao samo dve ligaške utakmice. I u mnogo manje fudbalskim zemljama ovakav izbor podigao bi prašinu.

Izabrane vesti

Ali, ovakav potez i nije toliko neuobičajen za Špance. Na vrlo sličan način debi u nacionalnom timu upisao je i Bojan Krkić, koji je mogao da igra i za Srbiju. El Hadadi, koji je igrao i za mlađe reprezentativne selekcije Španije, i dalje bi mogao da se predomisli i odluči za Maroko.

Ne ako sakupi minute u bar dve takmičarske utakmice Crvene furije. Reklo bi se – zalog za budućnost.

Utakmica C grupe kvalifikacija između Španije i Makedonije igra se u ponedeljak u Valensiji od 21.45 sati. U toj grupi takmiče se još Ukrajina, Belorusija, Slovačka i Luksemburg.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Dijego KostaEvropaMunir El Hadadireprezentativni fudbalŠpanijaVisente del Boske

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara