"Kadetska ekipa Crvene zvezde"
"Kadetska ekipa Crvene zvezde"

Večiti derbi kadeta: Zvezda prekinula savršenu Partizanovu seriju (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 29.10.16. | 12:39

Crveno-beli se slavljem 3:1 vratiti u borbu za prvo mesto

Kadetska ekipa Crvene zvezdeDo danas savršeni, a onda lekcija Partizanu u večitom derbiju Kadetske lige Srbije. Crvena zvezda je na svom terenu uzela meru crno-belima, prekinula njihov niz od 13 vezanih pobeda i vratila se u trku za naslov prvaka - 3:1.

Puleni trenera Nikole Puače su u 14. kolu slavili zahvaljujući inspiraciji svojih ofanzivaca u drugom delu prvog poluvremena. Po kratkom postupku, u razmaku od samo tri minuta, gostima su presudili Nikola Simonović (31) i Mihailo Aćimović (34), Parni valjak se vratio u igru početkom nastavk  pogotkom štopera Koste Pantezisa (55), ali je slavlje domaćeg timu osigurao Milan Savić u 64. minutu.

Izabrane vesti

Nikola SimonovićNa ovaj način Crvena zvezda se vratila u trku za titulu, sad ima 35 bodova, četiri manje od lidera iz Humske, dok su fudbaleri Čukaričkog propustili priliku da razdvoje večite, jer su porazom u Kraljevu od Kikera (0:2) ostali na trećem mestu, sa pet bodova manje od Partizana i jednim od Zvezde.

Vredi naomenuti da su, zbog učešća kadetskih reprezentativaca na kvalifikacionom turniru u Italiji za plasman na Prvenstvo Evrope, Crvenoj zvezdi nedostajala četvorica, a Partizanu čestorica prvotimac. Možda u tome leži jedan od razloga poraza ekipe Žarka Lazetića.

---------------------------------------------------

Crvena zvezda - Partizan 3:1 (2:0)
/Simonović 31, Aćimović, 34, Savić 64 - Pantezis 55/

Crvena zvezda: Krstović, Kostić, Konatar, Kojić, Janković, Ilić, Simonović, Santrač, Šikanjić, Aćimović, Savić. Igrali su još: Brkić, Daničić, Eraković, Velikić, Dobrilović.

Partizan: Đokić, Al Maliki, Radović, Pantazis, Popović, Vještica, Bojić, Gajić, Nović, Milosavljević, Zuvić. Igrali su još: Manov, Vujić, Ilić, Arsović.

TRENUTNA TABELA KADETSKE LIGE:

(FOTO: Star sport, FK Crvena zvezda)


tagovi

SuperligaSrbijaFK Partizankadetska liga SrbijeFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara