""
""

Večiti derbi na drugi dan Vaskrsa?

Vreme čitanja: 1min | čet. 30.03.17. | 09:16

Možda i odlučujuća utakmica u borbi za titulu trebalo bi da bude odigrana u ponedeljak, 17. aprila

Sve sluti da će naredni 153.večiti derbi odlučiti o novom (ili starom) šampionu. Ako Crvena zvezda i Partizan ostanu na sadašnjim pozicijima – a sve sluti da će tako biti – novi duel najtrofejnijih srpskih klubova gledaćemo u ponedeljak 17. aprila, piše Sportski Žurnal.

Bar je, zasad, takav kalendar Zajednice Superligaša. To bi mogao da bude ozbiljan problem za organizatora i aktere obzirom da je 17. april drugi dan Vaskrsa. Poznato je da navijači ne odobravaju mečeve koji se igraju na velike praznike. Posebno su radikalni u stavovima fanovi Crvene zvezde koji su 2011. godine bojktovovali derbi na stadionu u Humskoj koji je direktno odlučivao o titulu.

Izabrane vesti

Naravno, ovaj prvobitni kalendar treba uzeti sa rezervom. O terminu treba da se slože klubovi, kao i nosilac TV prava Arena Sport... Moguće je da će zbog većeg interesovanja sponzora novi, 154. duel Zvezde i Partizana biti pomeren za nekoliko dana....

Crveno-beli imaju šest bodova prednosti, ali uoči prvog kola plej-ofa, kada bi na programu trebalo da bude večiti derbi, ta prednost će se prepoloviti. 


tagovi

Aleksandar LukovićFK Crvena zvezdaEvropaMarko NikolićFK PartizanSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara