Komentari na vest

Nikola Đurišić privlači sve veću pažnju u Čikagu, vrednost raste i nada za prvu rundu drafta

M

Miloschichcihi

pre 2 meseca

Prica se o topicu a ovaj decko ima sve sto nba danasnji trazi, oa cak i vise. Topic je napravio gresku odlaskom u zvezdu, presao u tim koji ne ume da radi sa mladim igracima i evo placa kaznu za to, ne moze intenzitet treninga njemu i profesionalcima koji su 10+ godina u treningu da bude isti, zato to koleno i puca. Djurisic sa druge strane savrseno napreduje, poput jokica, postepeno i polako bez ikakve zurbe za nekom slavom u partizanu i zvezdi, i najpametnije je tako. Stepljen spasen, nije uzalud izreka. Ja ga cekam u cikagu, nadam se da ce doci da prosirimo nasu koloniju srpsku ovde i verujem da ako vec dolazi u ameriku ne postoji lakse mesto za aklimatizaciju od cikaga. Pitajte nikoku vucevica zasto :)
U

Uprava da reaguje

pre 2 meseca

PLAVSIC JE VEC POTPISAO ZA ZVEZDU...SAD JE NA REDU DJURISIC!
M

Miloschichcih

pre 2 meseca

I on ce vam potrajati par meseci dok ga ne pokvarite, nije dete igracka, vidi od topica sta ste napravili. Uzeli biser izbacicete smece na kraju.. treba toj deci klub koji ume da radi sa mladim Igracima, kao sto je ta mega, savrsen spoj..
S

Sasa1234

pre 2 meseca

Po meni je on kvlaitetniji od Topica i vjerujem da ce više doprinijeti u NBA od Topa, nadam se da će Top završiti kod Grega, jel gurali bi neku lijepu priču sa Wambenjamom, još imaju jedan visok pik za nekog dobrog igrača, tu bi dobio najviše prostora, dok ostali pikovi do 10.mjesta nisu nešto za njega...dok Djurišić, nadam se da će u Zvezdi odigrati sl.sezonu...
Z

Zaza Paculia

pre 2 meseca

To sigurno nista ne znaci, treba imati srece, da se poklope kockice, ali meni je ovaj momak fizicki, igracki, energetski, najveci nas talenat u poslednjih 20 godina.

Marko Pavlovic

pre 2 meseca

Topić nije ni počeo, već je završio. Nažalost
Z

ZagoreMiRucak

pre 2 meseca

Nikola Jovic Nikola Jokic ... Nikola Djurisic Nikola Topic .. Vec obojica imaju prvi preduslov da uspeju u USA - da se zovu Nikola... Ovi Ameri ce pomisliti da se svi Srbi zovu Nikola (ko je rekao Tesla) :-P
C

Covo reaguj...

pre 2 meseca

POTPISATI DJURISICA ODMAH ZA SL.SEZONU U ZVEZDI!
c

caozdravo

pre 2 meseca

I njega i Topa samo da preskoce povrede, ostalo je sve na njima koliko su spremni da rade mukotrpno. Talenta je tu.
7

789

pre 2 meseca

Vojvoda Đurišić
S

Srbue

pre 2 meseca

Mali ima sampionski gen u sebi, majka mu je bivsi kapiten reprezentacije, velika Vesna Citakovic
R

Reciprocakn

pre 2 meseca

Po mom mišljenju mnogo kompletniji igrač nego Topić i siguran sam da bi mu nba legao samo tako.
i

igorKKP

pre 2 meseca

Topić i ovaj mali biće top igrači, samo da ih ozbiljne povrede zaobiđu.