""
""

Velbek: Bilo mi je teško da igram protiv Junajteda na Old Trafordu

Vreme čitanja: 1min | uto. 10.03.15. | 11:47

"Mančester je klub koji mi mnogo znači i hvala navijačima na toplom dočeku"

Napadač Arsenala Dani Velbek priznao je da mu je bilo veoma teško da igra protiv Mančester junajteda na Old Trafordu i zahvalio se navijačima bivšeg kluba na toplom dočeku.

On je letos poslednjeg dana prelaznog roka napustio Junajted i preselio se u London, pošto je novi menadžer Luj van Gal smatrao da za njega nema mesta, da bi sinoć, u svom prvom meču na Old Trafordu u dresu Tobdžija postigao pobedonosni gol za 2:1 i odveo Arsenal u polufinale FA kupa.
"Junajted je klub koji mi mnogo znači i hvala navijačima na toplom dočeku. Bilo mi je teško, ali želeo sam da pokažem respekt prema njima i klubu", izjavio je Velbek, koji je rođen u Mančesteru.

Izabrane vesti

Ipak, bilo je i onih koji su mu zamerili što je proslavio pobednosni gol.
"Želeo sam na taj način da zadržim fokus. Ova pobeda i plasman u polufinale FA kupa su nam mnogo važni", poručio je 24-godišnji fudbaler.

On je sa Junajtedom osvojio pet trofeja - po jedan u Premijer ligi, Liga kupu i na Svetskom klupskom prvenstvu i dva Komjuniti šilda. Prošao je sve omladinske selekcije Engleske, dok je za A tim odigrao 32 utakmice i postigao 13 golova.

(foto: Action Images)


tagovi

Premijer ligaFA kupEvropaEngleskaDani Velbek

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara