""
""

Veliko srce Ivana Vukomanovića: Celo obeštećenje od Standarda uplatio dečjoj bolnici u Srbiji

Vreme čitanja: 1min | sre. 22.04.15. | 15:18

Divan gest mladog srpskog stručnjaka koji je istakao da nije zaslužio novac koji mu pripada

Iako je tek na početku trenerske karijere i iako nije zaradio neki veliki novac baveći se ovim poslom, srpski stručnjak Ivan Vukomanović je napravio gest za divljenje. Bivši trener Standarda je odlučio da celo obeštećenje koje mu je klub iz Liježa uplatio na ime prevremenog otkaza u februaru, uplati jednoj dečjoj bolnici u Srbiji.
“Kompenzacija koju mi je Standard uplatio nije neka ogromna suma. To je samo obeštećenje za člana stručnog štaba. Ali ne osećam da sam zaradio i zaslužio taj novac. Dolazim iz siromašne zemlje gde ljudi nemaju para i imaju mnogo problema. Procenio sam da će taj novac mnogo više značiti jednoj dečjoj bolnici u mojoj domovini. Nisam mnogo razmišljao, srce je tako odlučilo”, rekao je Vukomanović za belgijske medije.  

Izabrane vesti

Vukomanović uprkos činjenici da je iznenadno smenjen i da nije imao loše rezultate svim srcem navija da njegov bivši klub osvoji titulu.
“Iskreno se nadam da će Standard postati šampion. To im od srca želim. Bio bi to prvi put da se desi da ekipa koja je promenila trojicu trenera u sezoni osvoji titulu. Vreme je da se i ta tradicija sruši”, poručio je Vukomanović


tagovi

Standard LiježŽupiler Pro ligaIvan VukomanovićEvropaBelgija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara