""
""

Velšani su na bod od Srbije: Lorensov prvenac utišao Tbilisi (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 06.10.17. | 19:51

Važna pobeda selekcije Krisa Kolmena

Pala je Austrija, pala je Moldavija, pade i Gruzija. Velšani su sa tri vezane pobede prišli repraezentaciji Srbije na samo bod odstojanja, pa se tak sada pokazuje koliko je bio važan izjednačujući gol Aleksandra Mitrovića protiv ove selekcije na stadionu Rajko Mitić. Selekcija Krisa Kolmena je rutinski odradila posao na Tbilisi Areni i golom Toma Lorensa učvrstila poziciju dva sa četiri boda više od Republike Irske – 0:1 (0:0).

Izabrane vesti

Opšti je utisak da niko nije tako lagano izašao na kraj sa Gruzijom na njenom terenu. Iako lišeni pomoći Gereta Bejla, Velšani su kontrolisali utakmicu od početka do kraja, a onda u idealnom trenutku stigli do odlučujućeg pogotka.

Bila je to sjajna reakcija igrača Derbija, koji je primio loptu na polovini protivnika, dobro se namestio i poslao neodbranjiv udarac u mrežu domaćina.

Gruzija je prethodni poraz doživela još u martu ove godine i to od reprezentacije Srbije na ovom istom mestu, a Velsu je napravila veliku uslugu oduzimanjem dva boda Irskoj pre mesec dana. Ipak, Velšani su i danas pokazali da su pravi takmičarski tim koji je sposoban da odigra utakmicu na rezultat.

Ekipa Krisa Kolmena u poslednjem kolu dočekuje Republiku Irsku, što će najverovatnije biti direktna bodrba za drugo mesto u grupi D.

GRUPA D

Petak:

Gruzija - Vels 0:1 (0:0)
/Lorens 49/

20.45: (1,12) Irska (9,00) Moldavija (20,0)
20.45: (4,10) Austrija (3,45) Srbija (1,92)

Utorak, od 20.45:

Moldavija - Austrija
Srbija - Gruzija
Vels - Irska


tagovi

Kris Kolmenreprezentativni fudbalVels

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara