""
""

Venger sve bliži „kup-timu“ 3-4-3, jedan Tobdžija jedva čeka travnjak Marakane

Vreme čitanja: 2min | sre. 18.10.17. | 17:40

Arsenalov vezista se oglasio na Tviteru. Sedam promena u startnoj postavi

Arsenal je jutros po kišnom vremenu odradio poslednji trening pred okršaj sa Crvenom zvezdom na stadionu Rajko Mitić. Tobdžije su izabrale da ne treniraju na Marakani dan pre utakmice i tek večeras sleću u Beograd. Venger i jedan igrač će se pojaviti na obaveznoj konferenciji za medije i to je sve od obaveza u Beogradu do početka meča.

Izabrane vesti

Još se ne zna sa kakvim timom će Tobdžije nastupiti na našem najvećem stadionu. Izvesno je da će Venger kombinovati kao i u dosadašnja dva meča Lige Evrope i da će izvesti „kup tim“, odnosno rezerviste koje šansu dobijaju u kup takmičenjima i Ligi Evrope.

Zbog povreda ne računa na Kazorlu, Koščelnog, Mustafija, Kokelana i Velbeka. Predah zbog premijerligaških obaveza će sigurno dobiti Lakazet, Kolašinac, Beljerin, Čeh i Džaka koji nisu planirani u Evropi i kup takmičenjima. Makar za ovu prvu fazu. Skoro sigurno će odmoriti Sančez, Ramzi i Ozil, mada bi Nemac mogao da se nađe na klupi i uđe u drugom poluvremenu.

Poslednje informacije sa Ostrva glase da je Venger bliži formaciji 3-4-3 nego 3-5-2 što znači da od prvog minuta neće zaigrati mladi Vilok kao protiv Bate Borisova već će šansu po krilu dobiti Aleks Ivobi.

Ospina je siguran na golu, Holding, Mertezaker i Monreal kao štoperski triling, a mladići Mejtlend-Najls i Nelson su najbliži pozicijama na bokovima. Sa formacijom 3-4-3 ostaju dva mesta u srcu veznog reda i njih će skoro sigurno popuniti Mohamed Elneni i Džek Vilšir.

Upravo se Vilšir pohvalio na društvenim mrežama da će igrati protiv Crvene zvezde. Poručio je:
„Spreman za Ligu Evrope sutra veče u Srbiji! Vidimo se tamo Tobdžije“.

Što znači da ćemo Vilšira sigurno videti protiv Crvene zvezde. Po krilima se očekuju Volkot i Ivobi, dok je mesto najisturenijeg napadača rezervisano za Žirua.

U odnosu na meč koji je minulog vikenda poražen od Votforda, to je sedam promena. Od startera iz tog duela će igrati Mertezaker, Monreal, Elneni i Ivobi. Očekuje se da narednog vikenda protiv Evertona mesta u startnoj postavi zadrže Mertezaker i Monreal, dok će umesto Ivobija i Elnenija igrati Sančez i Ramzi.

Inače, pored pomenutih igrača, u Beograd sa sa Arsenalom krenuli i mladići koji će čekati šansu sa klupe: Markus Mekguan (18 godina), Edvard Nketia (18), Džošua Dasilva (18), Vlad Dragomir (18) i Džordi Osei Tutu (19) kojem je to debitanstki poziv u prvi tim. 

(FOTO: MOZZART Sport)


tagovi

ArsenalDžek VilširLiga Evrope

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara