""
""

Venger vraća Kembela (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 27.02.14. | 18:42

Menadžer Arsenala pažljivo posmatrao meč je u kojem je Kostarikanac blistao protiv Mančester Junajteda i najavljuje da bi sledećeg leta konačno mogao da mu pruži šansu u dresu Tobdžija

Posle niza sjajnih igara i golčine protiv Mančester Junajteda mnogi su se zapitali kako to da Arsen Venger nije do sada pružio šansu Džoelu Kembelu koji već treću godini igra u Evropi kao pozajmljen igrač Arsenala.

Izabrane vesti

Venger je kupio Kembela u leto 2011, ali zbog problema sa radnom dozvolom i Kembelovom formom, slao ga je na pozajmice. Posle nesupešne sezone u Lorijanu, nešto uspešnije u Betisu, Kembel blista u dresu Olimpijakosa na trećoj pozajmici zaredom i čini se da je konačno ubedio Vengera.
„Gledao sam meč protiv Olimpijakosa i video sam da je Kembel igrao dobro. Izgleda da se adaptirao na evropski fudbal i da je spreman za igre na najvišem nivou. Posebno što se tiče fizičke spreme. U Olimpijakosu je naučio šta znači igranje vrhunskog fudbala. I ranije sam znao da ima talenat da radi neke posebne stvari na terenu. Uskoro ću odlučiti šta ću da radim sa njim, ali zašto da ne? Kupili smo ga da bi jednog dana igrao za Arsenal“, nagovestio je Venger.  


tagovi

međunarodni fudbalPremijer ligaOlimpijakosGrčkaEvropaLiga šampionaEngleskaArsen VengerDžoel KembelArsenal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara