""
""

Vengere, da li čuješ - Vilšir nije zadovoljan: To što igram u Arsenalu, to nisam ja!

Vreme čitanja: 1min | uto. 24.05.16. | 10:33

Sve je više nesuglasica na relaciji Venger - Vilšir, o čemu svedoče i reči mladog fudbalera

Tek što se vratio na teren, već ima šta da kaže u javnosti. Džek Vilšir smatra pozicija bočnog veziste, koju je igrao na kraju Premijer lige ona na kojoj može da pruži svoje najbolje partije.

Izabrane vesti

Iako je prošle sezone, zbog teških i dugih problema sa povredama započeo samo jedan meč u dresu Tobdžija, Vilšir je dobio poziv Roja Hodžsona na širi spisak za Evropsko prvenstvo, a potom je usledio i meč sa Turskom u kojem je bio starter.
"Nisam siguran kada je u pitanju moja idealna pozicija na terenu. U Arsenalu sam igrao na boku, ali to nisam ja. Što se tiče Engleske, tu sam zadovoljan. Iako nisam visok, Roj Hodžson veruje u mene na sredini terena i tu volim da igram", rekao je Vilšir.

Da situacija na relaciji Venger - Vilšir nije blistava pokazuju i spekulacije da bi engleski reprezentativac ovog leta mogao da pređe u Mančester Siti. Venger je navodno spreman da ponudi Vilširu produžetak ugovora, ali 24-godišnji vezista poručuje da o tome ne razmišlja u ovom trenutku, već isključivo o pripremama za EURO.
"Veoma sam uzbuđen, četiri dana smo bili zajedno, još ceo tim nije zajedno. Utakmica sa Turskom je bila teška kao da se radi o meču Evropskog prvenstva. Srećni smo zbog te pobede, ali znamo da možemo bolje", rekao je Vilšir.

(FOTO: Action images)


tagovi

Premijer ligaEvropaEngleskaDžek VilširArsenalArsen Venger

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara