"Tim Strazbura"
"Tim Strazbura"

Vensan Kole: Meč sa Zvezdom drugačiji nego ovaj s Realom

Vreme čitanja: 1min | sub. 14.11.15. | 10:21

"Moraćemo da uživamo", kaže Francuz

Tim StrazburaStrazbur je ove sezone nepobediv kada igra kod kuće u Evroligi. Dočekao je dva kandidata za titulu - Fenerbahče i Real Madrid, i slobodno možemo da kažemo da ih je isprašio i pokazao da se na njihovom terenu niko neće lepo provesti. A, prvi sledeći gost u Strazburu je Crvena zvezda.
"Meč sa Crvenom zvezdom će biti izuzetno težak. Biće to drugačiji meč nego ovaj protiv Real Madrida. Mi pre svega moramo da se potrudimo da uživamo u utakmici protiv crveno-belih", istakao je Kole.

Strazbur je slavio protiv prvaka Evrope s 93:86, a trener francuske ekipe ističe da će taj trijumf mnogo podići samopouzdanje ekipi.
"Svi igrači su igrali jako dobro i to nam je omogućilo da se takmičimo. Ova pobeda nam znači jer možemo da poverujemo u iznenađenje po prvi put. Videti kako nas publika podržava je velika stvar. Pobeda nad najprestižnijim protivnikom nas drži u životu", zaključio je Kole.

Izabrane vesti

Posle pet odigranih kola u Grupi A Evrolige Strazbur je pretposlednji sa skorom 2:3. Isto toliko imaju i Bajern Minhem, Real Madrid i Crvena zvezda.

Pratite MOZZART i na Vajberu

(FOTO: MN Press)


tagovi

Vensan KoleSrbijaFrancuskaEvropaEvroligaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara