"Dušan Tadić"
"Dušan Tadić"

Vest Hemov koktel za dobro raspoloženje - Tadić, Iheanačo, Batšuaji

Vreme čitanja: 1min | čet. 01.06.17. | 14:04

Pitanje je koliko je zamisao ostvariva

Dušan TadićDebitantska sezona Slavena Bilića na Aptonu bila je impresivna. Ali možda i zbog te selidbe sa kultnog stadiona ove sezone Vest Hem ne liči na ekipu iz prošle sezone, pa je uprava u dogovoru sa šefom struke osmislila recept za koktel koji bi trebalo da vrati dobro raspoloženje u istočni deo Londona. Glavni sastojak - Dušan Tadić!

Da Bilić izuzetno ceni srpskog reprezentativca zna se odavno. Uostalom, i prošlog leta je pokušao da ga dovede za 15.000.000 evra. Sada se pominje ista suma. Tadić je godinu dana stariji, prošla sezona nije bila blistava. Bar ne kada je Premijer liga u pitanju. U dresu reprezentacije Srbije je puštao munje. Ali Englezi najviše obraćaju pažnju na ono što im se dešava ispred nosa.

Izabrane vesti

Otud možda na listi potencijalnih želja i dva sledeća imena: Keleči Iheanačo, koga Pep Gvardiola ne vidi u Mančester Sitiju, te Čelsijev Miši Batšuaji. Obojica su na prodaju, ali je veliko pitanje da li će baš Vest Hem, koji j nedavno iz Sitija doveo Pabla Zabaletu, uspeti da ih privoli u svoje redove. Dosta je to novca, pa uprkos najavljenom odlasku Roberta Snodgrada nije sigurno da bi Vest Hem uspeo sve to da iznese na svojim leđima.

Ako bi uspeli da dovedu svu trojicu - Čekićari bi opet napali Evropu. Mada se u Engleskoj nikad ništa ne može sa sigurnošću tvrditi.

(FOTO: Action Images)


tagovi

ČelsiDušan TadićEngleskaEvropaKeleči IhenačoMančester SitiMiši BatšuajiPremijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara