"TUŽAN U PORAZU"
"TUŽAN U PORAZU"

Vestbruk ponovo divljao, ali ovog puta nije mogao sam, Portland zgazio Mavse, ali izgubio Metjusa (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 06.03.15. | 08:50

Plejmejker Oklahome upisao 43 poena protiv jake odbrane Bulsa...

TUŽAN U PORAZUKošarka je timski sport. Koliki god bio uticaj individualca na igru, jedan čovek nikada ne može da dobije ceo tim, što je potvrđeno i u noći između četvrtka i petka, kada je Čikago izbalansiranom partijom sinoć sjajnog kvarteta - Gasol, Danlivi, Mirotić, Mur, uspeo da savlada Oklahomu gde su dominirali Vestbruk i Ibaka.

Sada već jedan od glavnih kandidata za MVP zvanje, Rasel Vestbruk, ipak nije imao tako blistavo veče. Istina ubacio je 43 poena, ali je iz igre šutirao 14 od 32, te praktično nije dozvolio saigračima da se razigraju. Da je možda više „hranio” loptama Enesa Kantera ili recimo Diona Vejtersa, druga bi se pesma pevala. Ovako nova pobeda Čikaga, velika pobeda bez Rouza i Batlera.

Izabrane vesti

Dalas na terenu izgleda kao da je u velikoj krizi. Portland je samleo Mavse u svim aspektima igre, ali ipak će Trejl Blejzersi ovu utakmicu pamtiti po lošem. Vesli Metjus, učesnik takmičenja u brzom šutiranju trojki, i član Portlandovog trija Oldridž - Lilard - Metjus, pokidao je Ahilovu tetivu i neće se ove sezone vraćati na teren. Ovo je neverovatan udarac za Portland pošto je Metjus praktično ključ načina na koji igraju.

NBA, rezultati:

Čikago - Oklahoma 108:105
/Mirotić 26 - Vestbruk 43/

Portland - Dalas 94:75
/Oldridž 17 - Stodemajer, Elis 12/

(FOTO: Action Images)


tagovi

Vesli MetjuzRasel VestbrukNikola MirotićNBA ligaDalas MaveriksČikago Buls

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara