""
""

Viktor Valdes pre Živka Živkovića

Vreme čitanja: 1min | čet. 21.01.16. | 10:11

Španski čuvar mreže konačno beži iz pakla koji mu je priredio Luj van Gal

Čekao se Živko Živković, ali dolazi Viktor Valdes! Standard iz Liježa je na pragu velikog pojačanja na poziciji golmana. Iako je golman Partizana bio jedan od kandidata za transfer u Lijež, belgijski klub se odlučio za slavnog Španca iz Mančester Junajteda.

Izabrane vesti

Standard je prethodne jeseni snimao Živkovića, stavio ga na listu želja, neki pregovori su i obavljeni, ali kada mu se ukazala šansa da dovede Viktora Valdesa, ostali golmani među kojima i Živković su pali u drugi plan.

Prema pisanju belgijskih medija, Standard je sve dogovorio oko pozajmice Španca iz Mančester Junajteda. Očekuje se da Valdes danas ili sutra prođe lekarske preglede i zaključi ugovor o pozajmici do kraja sezone. Valdes je imao ponude iz Turske, Meksika, SAD i Španije, Nujkasla, ali će ipak završiti u Belgiji.

Španski golman je pojačao Mančester Junajted pre godinu i po dana, jedno vreme je bio alternativa zemljaku De Hei, ali je prošlog leta puklo na relaciji sa Lujom van Galom. Holandski trener je potpuno precrtao i marginalizovao nekadašnjeg golmana Barselone. Čak bi se moglo reći da ga maltretira s obzirom da mu je zabranio pristup svlačionici, treninzima prvog tima, klupskim svečanostima…

Valdes će do kraja sezone braniti za Standard koji je do sada bio oslonjen na usluge mladog Gijoma Ibera i peto je pojačanja kluba iz Liježa ove zime.

(FOTO: Action images)


tagovi

Živko ŽivkovićZimski prelazni rok 2016Viktor ValdesStandard LiježŽupiler Pro ligaPremijer ligaFK PartizanEvropaEngleskaBelgija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara