"Aleks Tešeira"
"Aleks Tešeira"

Vilijan je bio pun pogodak, izgleda je vreme da Tešeira zablista na Stamfordu? (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 03.01.16. | 19:38

Čelsijevi Brazilci navodno ubedili 25-godišnjeg ofanzivnog veznog da se preseli u London

Aleks TešeiraPominje se već dugo, ali izgleda da je konačno došlo do napretka u pokušajima Čelsija da Šahtjoru ukrade još jedan biser iz Brazila. Aleks Tešeira navodno je prihvatio da karijeru nastavi na Stamfordu Bridžu. A kako navode engleski mediji, koji se listom pozivaju na španski Fišajes, za to su najzaslužniji zemljaci Oskar i Vilijan, koji su 25-godišnjeg ofanzivnog veznog navodno ubedili da je sada pravi čas za Premijer ligu.

Čelsi je odavno prelomio, pa još od leta radi na dolasku Tešeire, čija je sloboda, ranije su pisali engleski ostrvski mediji, procenjena na 35.000.000 do 40.000.000 evra. Nije jeftin, ali ni preskup za bogati londonski klub, posebno ako se ima u vidu da se na Stamfordu očekuje velika rekonstrukcija, a poslednjih godina Plavci su umeli ne samo da kupe već i da prodaju za lepe pare.

Izabrane vesti

Vilijan, inače Tešeirin bliski prijatelj, bio je pun pogodak, ostaje da se vidi da li će takva biti sudbina i drugog Šahtjorovog Brazilca u Londonu. Pod uslovom da se ceo posao i ozvaniči.

Pratite MOZZART i na Vajberu

(FOTO: Action Images)


tagovi

Zimski prelazni rok 2016ŠahtjorPremijer ligaEvropaEngleskaČelsiAleks Tešeira

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara