"Novak, Jelena, Aleksandra i Dušan"
"Novak, Jelena, Aleksandra i Dušan"

VIMBLDON - 4. DAN: Novak od 14 h, Lajović protiv Federera zatvara Centralni teren

Vreme čitanja: 1min | sre. 05.07.17. | 22:23

Uz dva tenisera, i dva teniserke iz Srbije nastupaju u četvrtak na najvećem teniskom turniru. Pored njih igraju i Kerber, Pliškova, Monfis, Raonić...

Novak, Jelena, Aleksandra i DušanIzašao je raspored mečeva četvtrog dana 131. izdanja Vimbldona tokom kojeg će se voditi završne borbe drugog kola singla u obe konkurencije.

U četvrtak u Londonu nastupa četiri srpska tenisera, a najveće ime među njima je svakako Novak Đoković. Četvrti reket sveta otvara dan na Terenu broj 1 protiv malo poznatog Čeha Adama Pavlašeka, za kojeg do sada ni naš as nije čuo. Nakon njih rekete ukrštaju Dominik Tim i Žil Simon, a poslednje igraju prva teniserka sveta Angelika Kerber i Belgijanka Kirsten Flipkens.

Izabrane vesti

Što se tiče Centralnog terena, njega otvara meč između Gaela Monfisa i domaćeg igrača Kajla Edmunda takođe od 14 časova. Nakon njih na teren izlazi možda i najveća favoritkinja na Vimbldonu, Čehinja Karolina Pliškova koja odmerava snage sa opasnom Slovakinjom Magdalenom Ribarikovom. Dan na glavnom terenu kompleksa Ol ingland kluba zatvara naš Dušan Lajović koji će se nameriti na Rodžera Federera.

Od ostalih naših tenisera, četvrtog dana Vimbldona u prvom kolu ženskog dubla nastupaju Aleksandra Krunić u paru sa Ukrajinkom Katerinom Bondarenko, a Jelena Janković sa Koko Vandevej.

Pored navedenih, ima još nekoliko potencijalno veoma zanimljivih duela, kao što su Del Potro - Gulbis, Raonić - Južnji ili pak Tijafo - Aleks Zverev.

KOMPLETAN RASPORED 4. DANA VIMBLDONA POGLEDAJTE OVDE

(foto: Action Images)


tagovi

Aleksandra KrunićDušan LajovićEngleskaEvropaJelena JankovićNovak ĐokovićRodžer FedererSrbijaVimbldon

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara