"Veliko pojačanje na Parku prinčeva"
"Veliko pojačanje na Parku prinčeva"

Više nikome nije smešan – Kurzava u Parizu za 24.000.000 evra! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 26.08.15. | 18:20

PSŽ uspeo da preotme levog beka možda i najvećem rivalu u šampionskoj trci u Francuskoj

Veliko pojačanje na Parku prinčevaDa se vidi ko je ko! Pari Sen Žermen je uspeo da ubedi verovatno i najvećeg rivala u šampionskoj trci u Francusku da mu proda 22-godišnjeg levog beka Levina Kurzavu, koji će na Parku prinčeva imati zadatak da odmeni Lukasa Dinja, poslednje pojačanje Rome.

Monako se pak opredelio za iskustvo, pa je iz Reala doveo Fabija Koentraa uprkos od nedavno usvojenoj politici da uglavnom dovodi mlade igrače i prodaje iz za velike pare. Upravo je Kurzava bio jedan od onih koji je Kneževe i naveo na takvo poslovanje. Došao je u Monako sa 15 godina, a sada će u klupsku uneti oko 24.000.000 evra mada se u zavisnosti od izvora ta suma kreće za milion gore-dole.
"Vrlo naporni pregovori. Ipak smo ljuti rivali i moram da se zahvalim našim operativcima što su uspeli da izvedu ovo. Levin je veoma dobar igrač, mladi sa interesantnim potencijalom", potvrdio je trener PSŽ-a Loran Blan.

Izabrane vesti

Kurzava je inače pre manje od godinu dana bio predmet podmseha, pošto je u sudaru U21 reprezentacije Francuske i Švedske gol za vođstvo od 1:0 proslavio tako što se rivalima, pre svega Jonu Gujdetiju, unosio u lice. Švedska je kasnije slavila sa 4:1 i Trikolore izbacila iz daljeg takmičenja.

Ipak, momak koji vuče korene sa Gvadalupa i preko majke iz Poljske nije klonuo duhom, već je u protekloj sezoni potvrdio kolikim talentom raspolaže. Uostalom, cena sve govori.

(FOTO: Action Images)


tagovi

prelazni rok 2015Pari Sen ŽermenMonakoLiga 1Levin KurzavaFrancuskaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara