""
""

Vitkovac: Možemo mi mnogo bolje, Džons pravi razliku

Vreme čitanja: 1min | uto. 03.11.15. | 20:45

“Dobro smo počeli utakmicu, ušli smo sa mnogo energije, lopta je išla dobro u napadu. Kada je to stalo, rezultat je krenuo nadole"

Nisu se dobro proveli košarkaši Partizana u prvom ovosezonskom derbiju, iako su ušli u utakmicu na pravi način. Krilni igrač crno-belih Čedomir Vitkovac naveo je da je ekipa ponovo imala dosta praznog hoda i u odbrani i u napadu, ali je uveren da će u nastavku sezone biti bolje.
“Dobro smo počeli utakmicu, ušli smo sa mnogo energije, lopta je išla dobro u napadu. Kada je to stalo, rezultat je krenuo nadole. Zvezda se potpuno vratila i kasnije preokrenula, pogađali su teške šuteve i dosta poena su dali iz kontranapada. Znam da možemo daleko bolje. Verujem da ćemo to da pokažemo već protiv Budućnosti u sledećem kolu, to je izuzetno važan meč za nas“, rekao je Vitkovac posle utakmice u Pioniru.

Izabrane vesti

On je dodao da uprkos seriji loših rezultata, očekuje da u narednom periodu crno-beli počnu da podižu nivo igre i da će se to odraziti na situaciju na tabeli.
“Večeras se svakako videlo da će Kevin Džons biti značajno pojačanje za našu ekipu. Naravno, potrebno je još malo vremena da se uigra, ali na terenu će pokazati da pravi razliku“, dodao je Vitkovac.

Partizan protiv Budućnosti igra u subotu od 21 sat u hali Pionir.

(foto: starsport)


tagovi

SrbijaFK PartizanJadranska ligaČedomir VitkovacABA liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara