""
""

Vitkovac posle Zadra: Glupostima u poraz

Vreme čitanja: 1min | uto. 17.11.15. | 09:07

"Zadar je tu priliku iskoristio, a mene baš i ne teši to što igramo bolje, kad se ta igra ne vidi na tabeli”, priznao je trener crno-belih Petar Božić

Košarkaši Partizana doživeli su u Zadru novi, sedmi poraz u Jadranskoj ligi koji ih je odveo na začelje tabele. Najiskusniji igrač crno-belih Čedomir Vitkovac istakao je da je Partizan sopstvenim glupostima vratio Zadar u život i pružio mu šansu koju je domaćin znao da iskoristi.
“Šteta zbog poraza, jer smo bili u obećavajućoj situaciji do same završnice, ali smo svojim glupostima domaćine vratili u igru. Odigrali smo loše prvo poluvreme, a na kraju nismo uspeli da iskoristimo dobru igru u drugom delu meča. Zadar je pokazao više mirnoće i na kraju zasluženo došao do pobede. Mi se malo po malo dižemo u formi, ali to moramo da pokažemo i rezultatima“, rekao je Vitkovac sumirajući utiske iz Dalmacije.

Izabrane vesti

PARTIZAN U ZADRU DOTAKAO DNO JADRANA (VIDEO)

Trener Partizana Petar Božić čestitao je ekipi Zadra na zasluženoj pobedi (65:61).
“Vratili smo se iz teške situacije i imali priliku da dođemo do pobede, ali smo u nekim situacijama naivno reagovali i vratili domaćine u utakmicu. Zadar je tu priliku iskoristio, a mene baš i ne teši to što igramo bolje, kad se ta igra ne vidi na tabeli”, zaključio je Božić.

Pratite MOZZART i na Vajberu

(FOTO: MN Press)


tagovi

SrbijaPetar BožićFK PartizanJadranska ligaEvropaČedomir Vitkovac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara