"Vladimir Ivić"
"Vladimir Ivić"

Vladimir Ivić prvi kandidat za trenera Verije

Vreme čitanja: 1min | pon. 23.03.15. | 12:31

Mladi srpski stručnjak cenjen u Grčkoj

Vladimir IvićVladimir Ivić je prvi kandidat za novog šefa stručnog štaba Verije. Kako pišu grčki mediji, klub je u petak raskinuo saradnju sa španskim trenerom  Hoseom Granerom i počeo pregovore sa njegovim naslednikom. A prema svim pokazateljima to bi mogao da bude mladi srpski stručnjak, koji već drugu sezonu vodi mladi tim PAOK-a (igrači do 20 godina).

Ivić se po završetku igračke karijere posvetio trenerskom pozivu baš u klubu u kome je ostavio dubok trag, čelnci PAOK-a ukazali su mu poverenje da vodi brigu o mladoj ekipi, a rezultate njegovog rada - javljaju Grci - ceni predsednik Verije Teo Karipidis. Navodno je tokom vikenda uspostavljen kontakt između njega i Ivića, a postoje pozitivni signali sa obe strane da bi saradnja mogla da bude sklopljena.

Izabrane vesti

Ako se to desi, Vladimir Ivić će postati treći Srbin koji je vodio Veriju, posle Ratka Dostanića (dva mandata) i Gorana Stevanovića.

Ekipa Verije, za koju igra naš internacionalac Branko Ostojić, pet kola pre kraja regularnog dela prvenstva Grčke nalazi se na desetom mestu tabele i zaostaje čak deset bodova za Pas Janinjinom, poslednjim timom koji prema sadašnjim pozicijama ide u doigravanje za mesto koje vodi u Ligu šampiona. Ali, i svega sedam bodova od opasne zone.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Vladimir IvićVerijameđunarodni fudbalGrčkaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara