""
""

Vladimir Stanisavljević u fotelji sportskog direktora Borca!

Vreme čitanja: 3min | sre. 03.01.18. | 10:19

Ispunjava se obećanje Ivana Stevanovića Robija! Čačani spremaju najbolje omladince uz nekadašnju desnu ruku Mladena Dodića

Nije metla, ali jeste veliko spremanje u redovima čačanskog Borca! Vladimir Stanisavljević, negdašnja desna ruka Mladena Dodića, u 2017. viđen i na poziciji v.d. šefa stručnog štaba Čačana do trenutka ustoličenja dežurnog - prolećnog vatrogasca Milorada Kosanovića, od sada je sportski direktor kluba.

Izabrane vesti

Slutila se takva akcija na Gradskom stadionu kraj Morave, što je uoči praznika za MOZZART Sport i najavio direktor Borca, Ivan Stevanović rečima: „ Sportska konsolidacija kluba okreće nas ka momcima iz Čačka i okoline“...
Tada je već bilo jasno da se Vladimir Stanisavljević u Kuću fudbala FSS-a nije uputio tek tako, i samo Pro licence radi! Dobro će mu ona doći u fotelji sportskog direktora Borca, pošto klupa šefa stručnog štaba Igora Spasića žudi za pojačanjima.

Da li se Vladimir dvoumio kada je dobio poziv predsenika UO Predraga Teofilovića, potpisan i od strane direktora Stevanovića i predsednika skupštine Predraga Kulaševića?
„Borac je stariji i bitniji od svih nas, tu razmišljanja nije moglo ni da bude. Pozicija koja mi je poverena jako je blizu, zapravo neodvojiva je od trenerske klupe. Spasiću trebaju pojačanja, Borcu bodovi, a momcima iz Čačka šansa“, kaže za MOZZART Sport Vladimir Stanisavljević, a mi ga ponovo vraćamo na obećanje Ivana Stevanovića Robija.

S mesta direktora kluba tvrdim da je samo pitanje časa, dana, eventualno meseca kada će Fićović, Nedeljković, Urošević, Kovačević, Ilić i Obradović doći u klupske prostorije i zadužiti dres prvog tima. Budućnost je njihova, a sutrašnjica Borca je u rukama naših kadeta i omladinaca iza čijeg kvaliteta stojim”, rekao je Stevanović za naš portal, i tako jasno ukazao na zadatak koji je postavljen pred novog sportskog direktora.

“To je apsolutno tako. Zapravo, moj posao je uravo usmeren na mlade, na najbolje što u budućnosti možemo imati. Ipak, nećemo da se lažemo, nego da se gledamo u oči. Svi znamo u kakvom se stanju do leta nalazio klub, i s kakvim entuzijazmom je pokrenuta konsolidacija. Sve i da nije bilo poteškoća, zar mislite da zadatak svake uprave nije gradnja sportske baze na osnovama vlastite omladinske škole. Odlično je imati kvalitetan prvi tim, a još bolje je kada ga sami napravite, i što manje idete na pijacu”, rekao je Vladimir Stanisavljević za MOZZART Sport, i potvrdio i podatak da Borac i zvanično ima svoju filijalu.

“Polet iz Ljubića je od sada i zvanično naš partner. To je potvrdio i Predrag Teofilović na konferenciji za novinare. Svaki, ozbiljan klub mora imati nekoga, kao što mi imamo Polet. To je normalan potez za tim s ambicijom vezanom za produkciju, kaljenje i usavršavanje kvalitetnih fudbalera za elitni rang takmičenja. Zato još jednom ponavljam da ne nameravam da oklevam, već da se smesta bacim na posao. Borčeva silom prilika, zbog zakasnelih priprema usporena jesen, traži furiozno proleće”, rekao je Stanisavljević koji nema još puno vremena, jer Zebre se okuplaju već 11. januara. U Čačku će raditi sve do 29. dana tekućeg meseca kada se kreće na pripreme.

Cilj kluba ostaje isti! Beg iz opasne zone u proleće glavni je, ako ne i jedini ozbiljan zadatak za čačanske Zebre, uz koje je ponovo Stanisavljević.    

Piše: Miloš Milić
(Foto: Star Sport)


tagovi

Borac ČačakČačakFK Polet LjubićIvan StevanovićMladen DodićSrbijaSuperligaVladimir Stanisavljević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara