"Novi Pazar"
"Novi Pazar"

Vođa navijača Fenerbahčea pomirio Ekstreme i Torcidu

Vreme čitanja: 2min | čet. 14.02.13. | 12:16

Do raskola među ovim navijačkim grupama iz Novog Pazara došlo je pre šest meseci, kada su izbili incidenti pre početka prve utakmice u ovoj sezoni sa Radničkim iz Niša

Novi PazarVođa navijača Fenerbahčea Sefa Reis pomirio je novopazarske navijačke grupe Ekstreme i Torcidu Sandžak . Predstavnici obe navijačke grupe ističu da su ovaj trenutak jedva čekali, prenosi Regionalna televizija Novi Pazar.

Dve navijačke grupe Torcida Sandžak i Ekstremi će posle šest meseci ponovo biti zajedno na tribinama i bodriti svoj klub. Ovakvim dogovorom zadovoljni su svi, a i navijači Fenerbahčea. 
“Ispunjeno  je ono što sam čekao šest meseci, a to je da Esktremi skandiraju Torcida Sandžak, a Torcida Sandžak- Ekstremi. Onaj ko prekrši dogovor je u očima Turske i Novog Pazara izdajnik”, rekao je Reis.

“Nadam se da će ubuduće biti mnogo bolje i da će se na tribine vratiti veliki broj ljudi i da ćemo naš klub bodriti onako kako smo to i radili”, rekao je ispred navijačke grupe “Torcida Sandžak” Senad Prtinac.

“Zahvaljujem vođi navijača Fenrbahčea Sefi Reisu, bez kojeg ne znam kako bi sve ovo izgledalo. Nadam se da se više neće ponoviti nemili događaji i da će u budućnosti sve biti bolje”,  u ime “ Ekstrema” rekao je Emir Rapović.

Do raskola među ovim navijačkim grupama iz Novog Pazara došlo je pre šest meseci, kada su izbili incidenti pre početka prve utakmice u ovoj sezoni sa Radničkim iz Niša na gradskom stadionu. Svi ljubitelji fudbala u Novom Pazaru su oduševljeni što je došlo do pomirenja dve navijačke grupe i što će Plavi opet imati jedinstvenu i prepoznatljivu podršku sa tribina.


(FOTO: MN Press)

Izabrane vesti


tagovi

ekstremiNovi PazarSuperligaTorcida Novi Pazar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara