""
""

Vojvodina ostala bez predsednika: Zoran Šćepanović podneo ostavku!

Vreme čitanja: 2min | čet. 01.09.16. | 13:40

Dosadašnji prvi čovek Lala napustio klub posle dve i po godine

Ono što je MOZZART Sport juče ekskluzivno najavio danas se i dogodilo - Zoran Šćepanović je podneo ostavku na mesto predsednika fudbalskog kluba Vojvodina.

Izabrane vesti

On je na tu funkciju postavljen u junu 2014. godone, a do nas je stigla glasina da će njegov naslednik bitio Vojislav Gajić, bivši predsednik novosadskog superligaša.

Šćepanović je svoju odluku obelodanio na zvaničnom sajtu kluba, gde se obratio zvaničnim saopštenjem, koje prenosimo u celosti.
"Poštovani predstavnici medija, uvaženi sportski prijatelji, zaposleni u FK Vojvodina, igrači i navijači Vojvodine,

Obaveštavam vas da iz ličnih razloga, kao i zbog obaveza koje sam preuzeo u organima Fudbalskog saveza Srbije, podnosim ostavku na funkciju predsednika FK Vojvodina.

Prethodne dve i po godine, tokom kojih sam danonoćno bio posvećen obavezama u klubu, pri čemu sam uporedo obavljao funkciju predsednika Zajednice Superlige i bio član organa Fudbalskog saveza Vojvodine, iziskivale su od mene ogroman napor i dovele do zamora koji me je u određenoj meri podstakao da donesem ovu odluku, ali mi je drago što sam, zajedno sa svojim saradnicima, za dobrobit FK Vojvodina uspevao da obavljam svoju dužnost maksimalno predano i posvećeno.

Želim da zahvalim navijačima, svim zaposlenima u klubu, veteranima kluba, sponzorima, Gradu Novom Sadu, mojim najbližim saradnicima, kolegama iz klupske uprave  i članovima Skupštine koji su mi pre dve i po godine ukazali poverenje. Takođe, zahvljujem se svim predsednicima i predstavnicima klubova Superlige, kao i sportskim radnicima u regionalnim savezima i Fudbalskom savezu Srbije kao krovnoj organizaciji na prijateljskoj i sportskoj saradnji i podršci. Nadam se i verujem da će buduće rukovodstvo kluba biti uspešno u ciljevima koje smo postavili, a ja ću i dalje ostati podrška fudbalskom klubu Vojvodina i pomagati svom voljenom klubu i srpskom fudbalu.

S poštovanjem,

Zoran Šćepanović".

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Zoran ŠćepanovićFK VojvodinaSuperligaSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara