"Ne voli crno-belo: Mirko Ivanić"
"Ne voli crno-belo: Mirko Ivanić"

Vojvodina prihvatila milionče, Ivanić odbio Partizan!

Vreme čitanja: 1min | ned. 27.12.15. | 09:51

Kapiten Novosađana obavestio čelnike Lala da ne želi da se preseli u Humsku

Ne voli crno-belo: Mirko Ivanić

Svašta se izdešavalo u Novom Sadu u peroteklih 48 sati. Predsednik Vojvodine Zoran Šćepanović je uhapšen u subotu ujutru u sklopu akcije protiv finansijskog kriminala i korupcije, a samo nekoliko časova ranije prihvatio je ponudu Partizana vrednu 1.000.000 evra za kapitena Mirka Ivanića.

Izabrane vesti

Partizan je bio spreman da, uz pomenutu svotu, u transfer uključi i procente od buduće prodaje odličnog veziste, Vojvodina se relativno lako zadovoljila ponudom, ali je ceo posao pokvario sam Ivanić, koji je presekao i odbio prelazak u Humsku, piše Sportski žurnal.

Mladi reprezentativac Srbije je obavestio čelnike svog kluba da su mu planovi za budućnost nešto drugačiji i da želi da ostane u Vojvodini, mada se nagađa i da je vezista odbio crno-bele i iz razloga što se nalazi na spisku želja njihovog večitog rivala Crvene zvezde.

Bilo kako bilo, Partizanu je propao i drugi pokušaj angažovanja Mirka Ivanića, nakon letošnjeg neuspeha u finišu prelaznog roka, kada je posle upornog insisitiranja iz Beograda Vojvodina popustila, ali se fudbaler nije javljao na mobilni telefon, pa posao nije finaliziran. Sada je napredak napravljen, barem se oglasio i rekao da neće u Humsku.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Star Sport)  


tagovi

Zoran ŠćepanovićFK VojvodinaSuperligaSrbijaFK PartizanMirko IvanićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara