""
""

Vojvodina prijavila i Melega za Evropu, u Lučanima nema iznenađenja

Vreme čitanja: 2min | pon. 26.06.17. | 16:40

Kod Novosađana na spisku za kvalifikacije za Ligu Evrope i igrači poput Trujića i Malbašića koji će takođe verovatno da napusti Novi Sad u ovom prelaznom roku

Kraj juna je vreme kada se licenciraju igrači za evropska klupska takmičenja, pa je tako slučaj i sa novosadskom Vojvodinom i ekipom Mladosti iz Lučana koje će se takmičiti u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Izabrane vesti

Kada su u pitanju novosadske Lale, možda najveće iznenađenje predstavlja prijavljivanje Dejana Melega za kojeg se špekuliše da je veoma blizu prelaska u turski Kajzeri.

Tu je i novopridošlica iz Brazila Renan Alves, a na spisku su i napadači Filip Malbašić i Nikola Trujić koji bi takođe mogli u inostranstvo. Svoje mesto našao je i napadač Milan Bubalo koji je nedavno stigao iz Pataja Junajteda.

Vojvodina se u prvoj utakmici kvalifikacija sastaje sa slovačkim Ružomberokom.

Za te mečeve, 29. juna i 6. jula registrovani su:

Golmani: Emil Rockov, Nikola Perić, Marko Kordić i Marko Ilić.

Odbrana: Milan Lazarević, Filip Babić, Renan Alves, Ivan Lakićević, Bogdan Planić, Nikola Antić, Marko Đurišić (*), Dženan Bureković.

Sredina terena: Nikola Kovačević, Dejan Meleg, Nemanja Subotić, Filip Malbašić, Marko Vukasović, Dušan Jovančić, Slobodan Tedić (*), Mihajlo Nešković (*), Džozef Bempah, Nikola Trujić i Milan Spremo.

Napadači: Lazar Zličić, Milan Bubalo, Milan Mirosavljev  i Uroš Stamenić.

Kod Mladost iz Lučana nema gotovo nikakvih iznenađenja, a njihov rival u prvoj rundi kvalifikacija biće azerbejdžanski Inter Baku.

Trener Neško Milovanović odlučio je da registruje i petoricu novajlija koji su došli u klub po završetku prethodne sezone: Uroša Sinđića, Nenada Marinkovića, Ivana Markovića, Miloša Trifunovića i Husnidina Gafurova.

Inače, Mladost je na početku prelaznog roka ostala bez nekoliko igrača među kojima i Milana Bojovića, odnosno Radoša Protića.

Golmani: Nemanja Krznarić, Zlatko Zečević, Dragan Rosić.

Odbrana: Ivan Milošević, Siniša Saničanin, Nikola Andrić, Janko Tumbasević, Bogdan Milošević i Miloš Šatara.

Sredina terena: Stefan Golubović, Kusnidin Gafurov, Uroš Sinđić, Aleksandar Pejović, Ivan Pešić, Nenad Marinković, Vladimir Radivojević, Predrag Pavlović, Veljko Kijevčanin.

Napad: Saša Jovanović, Nenad Gavrić, Miloš Trifunović, Obiora Odita i Ivan Marković.

*Igrači koji su ponikli u omladinskoj školi


tagovi

FK VojvodinaRužomberokNikola TrujićNenad MilovanovićNenad MarinkovićMladost LučaniLiga EvropeInter BakuFilip MalbašićDejan Meleg

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara