""
""

Vojvodina zvala Zvezdinu legendu, Kosanović pred promocijom

Vreme čitanja: 1min | čet. 22.10.15. | 16:07

U Novom Sadu se raspitivali za zdravlje nekadašnjeg trenera Borca iz Banjaluke Vlada Jagodića

Poraz od Crvene zvezde definitivno je označio kraj misije Zlatomira Zagorčića na klupi Vojvodine. Uprava novosadskog superligaša bila je spremna za takav scenario, pa je nekoliko dana pre meča na stadionu Rajko Mitić počela da ispipava puls pojedinim stručnjacima iz Srbije i okruženja.

Najrelanija opcija je da bar do završetka prvog dela sezone poverenje dobije Milan Kosanović, čovek kluba, koji je u perethodnom periodu obavljao funkciju direktora omladinske škole. Reč je o treneru koji je bio pomoćnik Veljku Paunovića na Novom Zelandu, i čoveku koji savršeno dobro poznaje situaciju u klubu.

Izabrane vesti

Naravno, u Upravnom odboru Vojvodine postoje različita mišljenja.  Jedno od njih glasi da poverenje treba ukazati iskusnijem stručnjaku. Pojedini čelnici novosadskog superligaša su tako kontaktirali nekadašnjeg napadača i trenera Crvene zvezde Zorana Filipovića.

Međutim, Filipović je imao finansijske zahteve koje Vojvodine ne može u ovom trenutku da isprati. Kao potencijalni naslednik Zlatomira Zagorčića pominjao se i Vlado Jagodić. Reč je o jednom od najcenjenih trenera sa one strane Drine i čoveku koji je osvojio titulu sa Borcem iz Banjaluke...

Ipak, Milan Kosanović trebalo bi da bude promovisan pre vikenda i pokuša da Vojvodinu izvuče iz gliba rezultatske krize.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(Foto Star Sport)

 


tagovi

Zoran FilipovićZlatomir ZagorčićFK VojvodinaSuperligaSrbijaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara