""
""

Volfzburg radi kao mašina: Gerhart peto pojačanje Vukova! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 27.05.16. | 17:36

Transfer veziste iz Kelna težak oko 13.000.000 evra...

Nemački Volfzburg radi punom parom. Još se nije završio ni maj, a Vukovi su već doveli peto pojačanje za sledeću sezonu! Radi se o mladom reprezentativcu Nemačke Janiku Gerhartu koji je prethodne tri godine nosio dres Kelna.

Izabrane vesti

Za transfer ovog 22-godišnjeg veziste uprava Volfzburga morala je da izdvoji oko 13.000.000 evra, iako to klubovi nisu potvrdili.

Gerhart je sa Vukovima iz Volfzburga potpisao ugovor na pet godina.
“Klaus Alofs i Diter Heking su me ubedili da dođem ovde, odnosno da ću u Volfzburgu imati najbolje uslove za dalji razvoj. Hoću da pomognem ekipi da u godinama koje dolaze bude stalno u vrhu nemačkog fudbala“, rekao je Gerhart posle potpisivanja ugovora.

Sportski direktor Volfzburga Klaus Alofs bio je izuzetno zadovoljan poslom koji je danas sklopio njegov klub.
“Janik je mlad fudbaler sa velikim potencijalom. Već je u Kelnu pokazao sa kakvim kvalitetom može da nastupa u Bundesligi. Srećni što smo ubedili tako talentovanog igrača da dođe u Volfzburg“, dodao je Alofs.

Pre Gerharta, ovaj nemački klub nedavno je već angažovao Josipa Brekala iz zagrebačkog Dinama (7.000.000 evra), Viktora Osimhena iz nigerijskog Ultimat Strajkersa (3.500.000), Džošuu Gilavogija iz madridskog Atletika (3.500.000), dok je bivši fudbaler Štutgarta Danijel Didavi došao kao slobodan igrač.

(FOTO: Action Images)


tagovi

VolfzburgNemackaletnji prelazni rok 2016Janik GerhartEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara