""
""

Voša napada titulu!

Vreme čitanja: 1min | pon. 27.02.17. | 10:59

"To nije nemoguće, jer ni Crvena zvezda i Partizan ne igraju u sjajnoj formi", kaže strateg Lala Dragan Ivanović

Dve pobede i lepršava igra, raste atmosfera u Novom Sadu. Vojvodina igra baš onako kako žele njeni navijači, pa mnogi počinju da veruju da ovaj tim može da se upusti u borbu za šampionsku titulu sa Crvenom zvezdom i Partizanom.

Izabrane vesti

Takav je slučaj i sa šefom struke Lala Draganom Ivanovićem koji smatra da njegova ekipa ima još puno prostora za napredak.
"
Mi smo relativno malo zajedno i mislim da imamo vremena da se umešamo u borbu za titulu, što nije nemoguće, jer ni Crvena zvezda i Partizan ne igraju u sjajnoj formi. Bitno je da pobeđujemo i ne zaostajemo dosta sa bodovima. S jedne strane, do sada smo imali i malo sportske sreće, ali s druge strane, dati sedam golova na dva meča ipak predstavlja određeni kvalitet. Ipak, vidi se da imamo problema i na treninzima ćemo težiti da mirnim putem dođemo do što stabilnije igre u preostalim utakmicama", ističe Ivanović.

Utakmicu sa Radom obeležio je odlični Filip Malbašić.
"
On je odličan individualac i nije slučajno prvi strelac Vojvodine. Asistencijom već na samom početku za Melega, koji je sjajno reagovao, olakšao nam je put do pobede i gola koji u tom momentu verovatno niko nije očekivao. Malbašić je odličan igrač i trenutno nam mnogo daje na kvalitetu", rekao je Ivanović.

U narednom kolu fudbaleri Vojvodine gostovaće Borcu u Čačku.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

FK VojvodinaSuperligaSrbijaDragan Ivanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara