"Malbašić (drugi sleva)"
"Malbašić (drugi sleva)"

Voši plitka i Morava! Malbašić ulovio Zebre (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 03.03.17. | 18:51

Novosađani savladali Borac (1:0) na premijeri 24. kola

Malbašić (drugi sleva)

Vojvodina je nastavila sa serijom pobeda u Superligi, a i u trećem prolećnom nastupu ekipa sjajnog trenera Dragana Ivanovića nije propustila priliku da samelje još jednog protivnika. Lale su ovog popodneva lako pregazile Moravu, pošto su u Čačku savladale Borac kao gosti sa 1:0.

Izabrane vesti

Za pogodak odluke pobrinuo se Filip Malbašić koji je u 25. minutu krunisao lepu akciju cele ekipe Novosađana, nakon koje mu se lopta odbila "na penal". Voša je bila bolja tokom celog meča, ponovo je igrala lepo i napadački, a mogla je da učini današnju pobedu još ubedljivijom, da su njeni napadači bili raspoloženi. U nekoliko navrata igrači iz Novog Sada se nisu snašli pred golom Borca, a istakao se i golman domaćina Saša Mišić.

Borac je tek na momente pretio, a najbolje šanse imao je Stefan Mihajlović, koji se nije snašao pred mrežom Lala koju je i danas čuvao solidni Emil Rockov.

Ovom pobedom (četvrtom u nizu) Vojvodina se izjednačila na drugom mestu sa Partizanom (po 54 boda), dok su Čačani ostali na deobi 14. pozicije sa Bačkom (po 18 bodova).

SUPERLIGA - 24. KOLO

Petak
Borac - Vojvodina 0:1 (0:1)
/Malbašić 25/

Subota
14.00 Metalac - Bačka
14.00 Mladost - Novi Pazar
14.00 Napredak - Radnički Niš
14.00 Rad - Javor
14.00 Spartak ŽK - Čukarički
14.00 Voždovac - Radnik
18.00 C. zvezda - Partizan

(FOTO: Star Sport)


tagovi

FK VojvodinaSuperligaSrbijaFilip MalbašićEvropaDragan IvanovićBorac Čačak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara