"Vukan Savićević u crveno-belom dresu... Uskoro Vojvodine?"
"Vukan Savićević u crveno-belom dresu... Uskoro Vojvodine?"

Vošin spisak novogodišnjih želja: Savićević, Krunić, Frajdej...

Vreme čitanja: 1min | pet. 19.12.14. | 09:28

Prvo naravno treba da se reguliše dug od oko 40.000 evra i skine zabrana registracije novih igrača

Vukan Savićević u crveno-belom dresu... Uskoro Vojvodine?Godinama je projektovan u jednog od nosioca igre, ali čini se da za Vukana Savićevića u Crvenoj zvezdi neće biti fudbalske sreće. Mladi vezista ni kod Nenada Lalatovića nije uspeo da se izbori za veću minutažu, pa se rastanak čini sve izvesnijim, a ako se to zaista i desi 20-godišnji fudbaler bi karijeru mogao da nastavi u – Novom Sadu! Vojvodina je naime, piše Sportski žurnal, Savićevića izdvojila kao jednu od ključnih meta u januarskom prelaznom roku.

Tu su i Rade Krunić, koji najverovatnije neće ostati na pozajmici u Donjem Sremu, ali je veliko pitanje da li će se vratiti u Veronu, te Patrik Eze Frajdej, napadač koji je ove jeseni bio veoma zapažen u dresu Mladosti iz Lučana.

Izabrane vesti

Preduslov je naravno da Vojvodina reguliše dug u visini od oko 40.000 evra zbog kojih joj je trenutno zabranjeno da registruje nove igrače. A pojačanja su imperativa. Lazar Veselinović već je otišao, Enver Alivodić navodno pakuje kofere?
"Razgovarali smo sa Alivodićem oko produženja saradnje, a juče smo ponovo bili u kontaktu i sa njim i sa njegovim menadžerom Nenadom Asanovićem. Obojica su rekli da nisu pregovarali s Partizanom, odnosno da su i dalje samo dve opcije u igri: inostranstvo ili Vojvodina", uverava novinara Žurnala Mićo Vranješ, ispred Voše zadužen za poslove u vezi sa prelaznim rokom.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

FK Crvena zvezdadonji sremMladost LučaniPatrik Eze FrajdejRade KrunićSrbijaSuperligaFK VojvodinaVukan Savićević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara