Vranješ na pregledima u Briselu, Kosanović ga menja

Vreme čitanja: 1min | sub. 16.06.18. | 20:39

AEK već locirao naslednika za bosanskohercegovačkog štopera

Ognjen Vranješ bi u ponedeljak trebalo da postane novi igrač Anderlehtam, pošto obavi medicinske preglede u Briselu.

Uprava belgijskog velikana poslednjih dana uradila je sve kako bi završila transfer reprezentativca Bosne i Hercegovine, zbog čega je AEK konačno popustio kočnicu i prihvatio uslove transfera.

Izabrane vesti

Mada je prvobitno bilo najava da bi posao mogao da vredi 3.000.000 evra, Anderleht će na račun grčkog šampiona uplatiti 3.200.000 evra, plus određene bonuse na ime individualnih i timskih ostvarenja u budućnosti.

Vranješ je posle istorijskog uspeha Aeka rešio da dobro naplati najbolju sezonu u karijeri, a kao konačni cilj imao je platu od 2.500.000 evra za tri godine. Što mu je Anderleht ekspresno ponudio nakon što su propali razgovori sa Olimpijakosom za Jagoša Vukovića.

Posle brzog dogovora sa agentima momka srpskih korena, AEK je malo otezao sa pregovorima, ali je sada izvesno da će transfer biti realizovan.

Ipak, AEK se iz Belgije neće vratiti sa koferima punim keša, pošto bi put Atine mogao da krene i Vranješev naslednik. U pitanju je srpski defanzivac Miloš Kosanović, koji je spreman da okrene novi list u karijeri posle slabe sezone na pozajmici u Gectepeu, koji nije hteo da otkupi njegov ugovor. Kosanović je izvorno igrač Standarda iz Liježa, koji navodno ne bi imao ništa protiv da se oslobodi Srbina za razumnu cifru. Njegov ugovor sa Standardom traje do juna 2020. godine, a tržišna vrednost procenjuje se na 2.900.000 evra.

Foto: Action Images


tagovi

AEK AtinaMiloš KosanovićOgnjen VranješLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara