""
""

Vučić otkrio da su Nemci hteli da kupe Partizan i nasmejao se predlogu za privatizaciju Zvezde: Svi se plaše šta će im reći

Vreme čitanja: 1min | uto. 30.12.14. | 09:55

„Priznajem poraz“, poručio premijer Srbije povodom dugo najavljivane privatizacije

Priča traje godinama, najavljivana je i kao proces kroz koji obavezno moraju svi da prođu, ali izgleda da od privatizacije sportskih  klubova u Srbiji. Makar se to da zaključiti na osnovu reči premijera Aleksandra Vučića koji je gostujući u ponedeljak veče na Radio televiziji Srbije poručio da je izgbio bitku na tom polju.
Nemam snage da se borim s tim. Priznajem poraz, mislim da je jedino rešenje za srpski sport privatizacija. Nemoćan sam da to rešim, jer sam potpuno sam po tom pitanju. Niko ne sme da im kaže ništa, jer se svi plaše šta će neko da im kaže na sledećoj utakmici“, rekao je Vučić govoreći o fudbalskim klubovima Crvenoj zvezdi i Partizanu, kao perjanicama ovdašnjeg sporta.

Vučić je napomenuo da su čelnici Crvene zvezde predložili da 51 odsto kluba ostane u vlasništvu navijača, a da se preostalih 49 procenata proda zainteresovanom kupcu, spremnom da uloži 50 miliona evra (malo manje od trenutnog duga).
Na to sam se samo nasmejao. Na to bih mogao da odgovorim pitanjem koje bi bilo neučito i zato neću to da učinim“, dodao je Vučić i istakao da su Nemci bili zainteresovani za kupovinu Partizana.

Izabrane vesti

Prema rečima premijera, država jednako pomaže i Crvenu zvezdu i Partizan.

(FOTO: Star sport)

 


tagovi

Aleksandar VučićFK Crvena zvezdaFK PartizanprivatizacijaSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara