""
""

Vučić: Zvezda je dužna 50, a Partizan 30 miliona evra, privatizacija je jedino rešenje

Vreme čitanja: 1min | pon. 21.10.13. | 23:20

Potpredsednik Vlade Srbije otkrio kakav finansijski haos vlada u naša dva najveća kluba

Jedino rešenje je privatizacija! Prvi potpredsednik Vlade Srbije, Aleksandar Vučić je gostujući na RTS-u još jednom ponovio da naša dva najveća fudbalska kluba Crvena zvezda i Partizan moraju biti privatizovani jer drugi izlaz ne vidi.
“Ako neko misli da je klubovi naslonjeni na državu mogu da funkcionišu, vara se. Ne može država mimo onoga što daje svake godine da sa dodatnih 10-15.000.000 evra pomaže Zvezdu i Partizan da bi igrali Ligu šampiona. U Srbiji ima nas milion ili dva koji vole fudbal, ali ona ima sedam miliona stanovnika i mnoge to uopšte ne zanima, pogotovo žene”, rekao je Vučić, a prenosi Mondo.

Izabrane vesti

Vučić je istakao i da postoji određen broj ljudi zainteresovanih da kupe večite rivale i otkrio u kakvom se finansijskom haosu nalaze Zvezda i Partizan.
“Svi znaju s kakvim problemom moraju da se suoče ako žele da preuzmu Zvezdu i Partizan. Ako me pitate da li ima mnogo interesenata - moj odgovor je nema. Zvezda je dužna 50.000.000 evra, a Partizan 35-30 ili 25.000.000, ne znam ni sam, a ne smem da nagađam da me ne bi kritikovali”, istakao je Vučić.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Aleksandar VučićFK Crvena zvezdaFK PartizanprivatizacijaSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara