""
""

Vučinić: Pirlo bi mogao da igra fudbal ceo život

Vreme čitanja: 1min | ned. 26.07.15. | 11:11

"Ne znam da li je bilo pravo vreme da napusti Italiju i verujem da je to bila jako teška odluka za njega, jer on je ikona u Italiji. On ima nešto u svojoj igri što niko drugi nema, i zato smo ga zvali "profesor", jer kada on igra, zna sve na terenu", rekao je Crnogorac

Nekadašnji fudbaler Juventusa Mirko Vučinić rekao je da je Andrea Pirlo i dalje sjajan igrač i da ima još puno da ponudi ljubiteljima fudbala.

Izabrane vesti

Pirlo je posle 20 godina odlučio da napusti Apenine i preseli se u redove NJujork Sitija, gde je postao najplaćeniji igrač u ligi sa platom od osam miliona dolara.
"Ne znam da li je bilo pravo vreme da napusti Italiju i verujem da je to bila jako teška odluka za njega, jer on je ikona u Italiji. On ima nešto u svojoj igri što niko drugi nema, i zato smo ga zvali "profesor", jer kada on igra, zna sve na terenu. Ima još puno da ponudi i nadam se da će još dugo igrati, zato što obožava ovu igru, a ljudi koji vole fudbal obožavaju Pirla", izjavio je Vučinić za Sport 360.

Tokom karijere Pirlo je nastupao i za Brešu, Inter i Milan sa kojim je osvojio dve Lige Šampiona i dve titule prvaka Italije. Sa Juventusom ima osvojene četiri titule serije A, dok je sa reprezentacijom Italije bio prvak sveta 2006. godine.

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija AMirko VučinićJuventusItalijaEvropaAndrea Pirlo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara