Zoran Popović
Zoran Popović

Vujadinovo zeleno svetlo Popoviću: Komanduj, slušaćemo

Vreme čitanja: 2min | sub. 30.06.18. | 23:04

Novi Zvezdin golman zadovoljan dabijem u crveno-belom dresu

Milan Borjan je i dalje broj jedan, ali Zoran Popović je sad tu da mu “krade minute“ i dozvoli odmor. Danas protiv LASK-a premijerno među stativama Crvene zvezde. U drugom poluvremenu samo, ali opet.
Bila je ovo vrlo teška utakmica za nas pošto igramo svaki drugi dan. Pobeda je bitna, Zvezda uvek ide na pobedu i u drugom poluvremenu nismo primili gol. U prvom jesmo iz penala, ali to nije toliko bitno, za dva dana imamo novu utakmicu i novu priliku za još bolji utisak“, sumira utiske Popović.

Za početak – dobro je. Posebno imajući u vidu da se nekadašnja jedinica Voždovca tek navikava na nove saigrače, a i oni na njega.
Pošto mi je ovo prvi put da igram utakmicu, moj debi u Zvezdi, nije bilo lako jer ne poznajem još ekipu, Vujadin mi je pomogao, rekao mi je da slobodno komandujem svima u odbrani i da će me slušati.  Dobro je to izgledalo za prvi put, a vreme radi za nas, još bolje ćemo se upoznati i očekujem još bolju komunikaciju“.

Izabrane vesti

Optimista dakle?
Ja sam spreman, imam tu karakteristiku da volim i da igram sa ekipom, da utičem na igru. Zvezda igra visoko, to je zahtev trenera, i Borjan, Supić, ja, ko god da brani, imamo zadatak da pratimo dubinu, da budemo tu ako slučajno neka lopta preleti odbranu. Uvek sam dobro pratio igru i uvek sam umeo na vreme da predvidim šta će da se desi“, zaključio je Popović.

(FOTO: FK Crvena zvezda/Facebook)


tagovi

Zoran Popović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara