""
""

Vujošević na Armiju vodi oslabljenu četu: Borićemo se za Top 16! I Zvezda i mi

Vreme čitanja: 2min | sre. 13.11.13. | 13:11

Partizan će protiv CSKA u Moskvi igrati bez Muslija i Kinzija, ali trener najavljuje borbu sa moćnim protivnikom

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je + da je moskovski CSKA apsolutni favorit u predstojećem meču u Evroligi zbog činjenice da crno-beli imaju dosta problema sa povredama. Osim odavno povređenog Davisa Bertansa u ekipi sigurno neće biti centar Dejan Musli, a neizvestan je i Amerikanac Tarens Kinzi.
"Oni su apsolutni favoriti, zadržali su tim od prošle sezone, a pritom doveli Fridzona, Parga i Hajnsa, dok su Teodosića pomerili na poziciju dvojke, što njemu više odgovara. To su velika pojačanja i opravdavaju njihove ciljeve. Mi idemo sa ovom ekipom, povrede su otežavajuća stvar, ali borićemo se i pokušaćemo da se predstavimo u što boljem svetlu", rekao je Vujošević.

Uprkos svim problemima, Vujošević je uveren da crno-beli mogu da izbore plasman u Top 16, baš kao i Crvena zvezda.
"Zvezda se pobedom u Vitoriji vratila u trku. Ne odgovara im trijumf Lokomotive protiv Panatinaikosa i ne znam kako stoje matematički, ali u dobrom raspoloženju nastavljaju takmičenje i imaju realne šanse. Mi ćemo do poslednjeg trenutka biti u borbi, bez obzira na poraz od Fenerbahčea. Nanter je pokazao kvalitet i biće najjači takmac, iako smo ubedljivo pobedili u Pioniru", naveo je trener crno-belih.

Izabrane vesti

Vujošević je konstatovao da su klubovi sa velikim budžetima dobro reagovali tokom leta i bukvalno napravili dve ekipe, za veliki broj utakmica tokom sezone, dok Partizan nije mogao da ih prati zbog teške finansijske situacije.

NIkola Milutinov je rekao da i dalje oseća mali bol u kolenu, ali da se nada da će prestati kako sezona bude odmicala.
"Očekuje nas teška utakmica u Moskvi. CSKA je svakako u prednosti, ali mi ćemo se uz maksimalnu angažovanost i borbenost potruditi da napravimo iznenađenje", poručio je Milutinov.

Utakmica petog kola A grupe Evrolige između CSKA i Partizana igra se u petak od 17 sati.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Duško VujoševićEvroligaKK PartizanFK Partizanpartizan kkSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara