"Vujošević"
"Vujošević"

Vujošević: Pokušaćemo da završimo seriju u Novom Sadu (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 28.05.13. | 21:47

"Želimo da seriju okončamo u dve utakmice kako bi na pravi nači raspodelili minutažu i u finale plej-ofa ušli odmorni", rekao je Vujošević

VujoševićTrener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je da će crno-beli pokušati da polufinalnu seriju plej-ofa završe za dva dana u Novom Sadu.
„Želimo da seriju okončamo u dve utakmice kako bi na pravi nači raspodelili minutažu i u finale plej-ofa ušli odmorni. Pokušaćemo da seriju završimo u Novom Sadu, ali za to će nam biti potrebna bolja igra nego večeras, sa više kontinuiteta“, rekao je Vujošević.

On je još jednom pohvalio Novosađane, koji su plasmanom u plej-of napravili veliki uspeh.
„Srpsku ligu su završili na prvom mestu, zauzeli četvrto u Superligi ispred nekih favorita. To je uspeh koji se nije mogao predvideti. Sigurno da to nisu sve njihove želje, Vojvodina je zaista nezgodan protivnik i nisu slučajno u polufinalu plej-ofa“, dodao je Vujošević.

Trener Vojvodine Siniša Matić rekao je da je do izražaja došla duža klupa Partizana. 
„Pokušali smo da Partizanu pružimo čvrst otpor, izdržali smo 25 minuta, kasnije je do izražaja došla njihova duža klupa. Teško je igrati kad imate veliki deficit. Oni su dobro igrali u tranzijciji i ofanzivnom i defanizvnom skoku. Nemamo mnogo vremena da se spremimo za utakmicu broj dva, možda će to biti i poslednji meč ove sezone, ali nećemo se sigurno lako predati“, rekao je Matić.

On je istakao da je klub iz Novog Sada samim plasmanom u plej-of napravio veliki uspeh, jer je iza sebe ostavio Radnički iz Kragujevca i Metalac, ekipe sa daleko većim budžetom.
„Razmišljamo o pojačanima. Klub ima dosta organizacionih problema. Svima u timu ističu ugovori, međutim, uspeli smo da se plasiramo u regionalno takmičenje, a na klubu je da odluči. Moje mišljenje je da Vojvodina i Novi Sad zaslužuju da imaju predstavnika u Jadranskoj ligi“, poručio je Matić.

Izabrane vesti

U drugom polufinalu plej-ofa sutra od 21 sat u Beogradu igraju Crvena zvezda i Mega Vizura.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Duško VujoševićFK PartizanPlej-of Superlige

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara