Vujović: Tri poraza u polusezoni? Bilo bi previše

Vreme čitanja: 2min | uto. 04.12.18. | 10:24

"Vojvodina jeste favorit, što ne znači da će i pobediti", tvrdi trener niškog Železničara pred srpski derbi u okviru 10. kola SEHA lige

Po jedan srpski i hrvatski derbi obeležiće 10. kolo regionalne SEHA lige. Rukometaši Vojvodine dočekuju Železničar, dok Nekse ide na noge Zagrebu.

Lale su već dva puta ubedljivo savladale ekipu Veselina Vujovića, na premijeri SEHA lige u Čairu (27:20) i u borbi za Superkup u Mionici (26:20), a iskusni stručnjak, čije su se optimistične prognoze pred prošlonedeljni duel sa Steauom u potpunosti obistinile, veruje da će njegovi puleni pružiti šestostrukom uzastopnom šampionu Srbije mnogo jači otpor nego krajem avgusta i septembra.
"Vojvodina je, evidentno, favorit. Pobediliu su nas dva puta ubedljivo. U tim utakmicama su bili puno agresivniji, igrali su jači rukomet od nas. Kod nas je bilo dosta igrača iz domaće lige, koji nisu navikli na takvu konkurenciju, dok Vojvodina ima kombinovani sastav, sa dosta iskusnih igrača, bivših internacionalaca i lakše su se prilagodili tom sistemu koji je kolega Radojević složio", rekao je Vujović za klupski sajt i dodao da se u međuvremenu razlika dosta smanjila.
Naša forma ide uzlaznom linijom. Očekujem jako dobru utakmicu, ne bih mogao da prognoziram krajnji ishod. Rekao sam da je Vojvodina favorit, što ne znači da će i pobediti. Trudićemo se da im bar jednom vratimo za ova dva prethodna poraza. Tri poraza u jednoj polusezoni bilo bi previše, iako svi znamo da će ono najvažnije uslediti tek na proleže. Svaki naš sledeći okršaj biće mnogo važniji, žešći, sa više tenzije i adrenalina, učinka igračkog i trenerskog. SEHA liga je liga u kojoj se može priuštiti malo više kalkulacija, pre svega po pitanju sastava, mada mi se čini da su je srpski klubovi prihvatili mnogo više takmičarski nego neki drugi, ali tako je i bolje", podvukao je Vujović.

Izabrane vesti

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 18:00 7462 SEHAL Vojvodina - Zeleznicar h 2 (-1.5) 1,95
Ukupna kvota1,95

SEHA LIGA - 10. KOLO

Utorak
16.00: Meškov - Izviđač
18.00: (1,50) Vojvodina (8,50) Železničar (3,15)
20.00: (1,35) Zagreb (8,50) Nekse (4,00)

* Kvote su podložne promenama

Foto: MN Press


tagovi

SEHA ligasportsko klađenjeVeselin VujovićRK ŽelezničarRK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara