"Vuk Rašović je zadovoljan"
"Vuk Rašović je zadovoljan"

Vuk Rašović: Živkovići bravo!

Vreme čitanja: 2min | sub. 21.09.13. | 21:35

“Ali, ne smeju da se ovime zadovolje“, komentariše šef struke Partizana

Vuk Rašović je zadovoljanNapadača nema, ali barem za desnu stranu terena Vuk Rašović ne mora da brine. Uvodni mečevi u Superligi pokazali su, naime, da Marko i Andrija Živković, uprkos godinama mogu da se izbore sa izazovima. Šef struke Partizana mora da bude zadovoljan.
"Živkovići za sada igraju dosta dobro, ali ne smeju ovima da se zadovolje. Moraju da se ponavljaju na svakoj utakmici. Znamo da su oni mladi i da će biti dosta oscilacija u njihovoj igri, ali u svakom slučaju potrebno nam je strpljenje kada su oni u pitanju", trljao je ruke Rašović posle pobede nad OFK Beogradom.

U kojoj je Rašović video mnogo toga pozitivnog, iako je utisak da crno-beli nisu oduševili.
"Dobar odnos prema igri, bili smo disciplinovani što je rezultiralo golovima koje smo postigli na vreme. Stalno smo stvarali opasnost pred protivničkim golom. Znali smo da je OFK mlada i polenka ekipa i da ne smemo da im dozvolimo previše prostora. Mogu da budem zadovoljan kako smo odigrali. Dobro je što nismo primili gol", naveo je Rašović i obelodanio da Ismail Beko Fofana nije igrao jer je zakačio virus.

Izabrane vesti

Zlatko Krmpotić nijeŠef struke OFK Beograda Zlatko Krmpotić priznao je da je Partizan bio bolji za dva gola, ali je ocenio i da je sudija Miodrag Gogić, koji ga je i isključio u drugom poluvremenu, navlačio na stranu crno-belih.
"Isključen sam zbog prigovora sudiji. Mislim da nije svirao jedan faul nad našim igračem, koji je to bio. Ipak, nije trebalo tako da odreagujem. Međutim, mislim da je sudio perfidno tokom celog meča".

Ipak...
"Partizan je bio jači za ova dva gola. Igračima nemam na čemu da čestitam, jer ništa nisu pokazali. Nismo stvorili nijednu pravu šansu pred golom Partizana. Nismo pokazali ništa čime bi zaslužili makar bod. Da smo izdržali do kraja poluvremena možda bismo uspeli nešto da uradimo".

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Andrija ŽivkovićMarko ŽivkovićOFK BeogradFK PartizanSrbijaSuperligaVuk RašovićZlatko Krmpotić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara