""
""

Vukan Savićević tipuje u humanitane svrhe: Slovačka i Vels - da ne izgube

Vreme čitanja: 2min | sub. 11.06.16. | 12:00

Prvotimac Slovana iz Bratislave predviđa rezultate i eventualni dobitak šalje na adresu fondacije za pomoć najmlađima Podrži život

Uroš Spajić je pokrenuo akciju, a Vukan Savićević nastavlja malu humanitarnu igru MOZZART kladionice, koja će svakog dana nekome od naših poznatih sportista ili ličnosti iz javnog života donirati po 3.000 dinara koje će, nadamo se svi, oni oplemeniti uspešnim tipovanjem i usmeriti tmao gde je najpotrebnije.

Izabrane vesti

Uroš Spajić tipuje u humanitarne svrhe: Francuzi će da lete po terenu, samo je mentalitet problem

Savićević, bivši fudbaler Crvene zvezde, a sada Slovana iz Bratislave, eventualni dobitak je namenio fondaciji za pomoć najmlađima Podrži život, a usput nam je poručio: ne potcenjujte Slovačku.
"Narod možda i ne zna, ali oni neverovatno mnogo ulažu u fudbal i razvijaju se velikom brzinom. Imam ovde neke drugare iz Srbije, stigli su pre mene, pre nekih četiri ili pet godina, kažu da je tad to bilo na nivou Srbije. Sada? Sada je sasvim drugačije, mnogo napredniji su. Počevši od terena, svaki je maltene nov, pa do pravog modernog, evropskog fudbala. Doduše, hokej im je i dalje prvi sport, ali ima sada euforije i zbog Eura", kaže nam Savićević.

O čemu se radi? MOZZART kompanija donira 3.000 dinara po tiketu, a sav potencijalni dobitak ide u dobrotvorne svrhe.

PODRŽI ŽIVOT

Međutim, na debiju protiv Velsa sa Geretom Bejlom ni Savićević, novopečeni A reprezentativac Crne Gore, ne usuđuje se da predvidi baš pobedu Slovačke. Ali...
"Nerešeno! Prva je utakmica, mnogo bitna, oni nisu u grupi favorita i sumnjam da će se zaletati. Verujem da će im najvažnije biti da ne izgube, a kad je tako onda je iks vrlo moguć".

A kad su druge dve utakmice večeri u pitanju? Engleska protiv Rusije, pa i Albanija protiv Švajcarske?
"Albanija protiv Švajcarske? Pa to je jedna reprezentacija. A-ha-ha... Ali Švajcarska je kvalitetnija i tu vidim njihovu pobedu. Kao što je i Engleska kvalitetnija od Rusije. Engleze sam gledao, fino to izgleda, Rusija je sad igrala protiv nas, daleko od toga da je loša ekipa, ali mi ne deluje kao ekipa koja može nešto mnogo da napravi. Tu bi moglo da bude i dosta golova", zaključio je Savićević.

Što se jučerašnjeg tiketa Uroša Spajića tiče, malo je falilo da nekadašnji štoper Crvene zvezde ostvari dobitak od 22.320 dinara. Naime, na tom putu sprečila ga je Francuska, koja je dugo pretila Rumuniji, ali nije uspela da postigne gol u prvom poluvremenu za tip 1-1&3+. Čile i Bolivija su ispoštovali njegovo predviđanje o 1&2-4, dok je Argentina lako savladala Panamu za zaokruživanje tipa 1-1&2+.


tagovi

Vukan Savićevićtiket u podnesportsko klađenjemeđunarodni fudbalKlađenje u humanitarne svrheklađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara