"Ivan Vukomanović"
"Ivan Vukomanović"

Vukomanović: Bilo bi nepodnošljivo da sam ostao kao pomoćnik

Vreme čitanja: 1min | pet. 06.02.15. | 10:42

Dojučerašnji trener Standarda ne krije i dalje ne razume odluku Rolanda Dušatela da ga smeni

Ivan VukomanovićNeverica se i dalje oseća u glasu Ivana Vukomanovića. U prvom intervjuu koji je dao posle smene sa mesta trenera Standarda srpski stručnjak priznaje da i dalje ne razume zbog čega je morao da ode.

Po medijima se provlačilo da gazda Roland Dušatel nije bio zadovoljan drugarskim odnosima trenera i igrača, odnosno zbog toga što su oni najstariji igrači – Igor de Kamargo recimo – umeli da zloupotrebe toliku slobodu. Vukomanović odbacuje takve tvrdnje. De Kamargo je da pojasnimo posle pobede nad Anderlehtom četiri dana boravio u Brazilu.
"Ako već pričamo o De Kamargu svi treba da znaju da je taj odlazak bio zakazan dve nedelje unapred. Igor je morao da reši neke privatne problem. Saglasio sam se, jer je Igor to zaslužio. On je primer kako igrač treba da se ponaša u Standardu. Otišao je u ponedeljak, vratio se u četvrtak, igrao za vikend. Ne vidim gde je tu problem", brani se Vukomanović.

Izabrane vesti

Na pitanje o ponudi da ostane pomoćni trener u Liježu samo odmahuje rukom.
"To bi bilo nepodnošljivo. To su mi i ponudili samo da bi u očima igrača i navijača ispali politički korektni. Šta je trebalo da radim? Da ostanem, tapšem naslednika po ramenima kad smo u javnosti, a posle da ne radim ništa? Nisam takav čovek", kategoričan je Vukomanović.

(FOTO: Screnshot)


tagovi

Standard LiježŽupiler Pro ligaIvan VukomanovićEvropaBelgija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara