Vuletić: Disciplincima FSS pripovedaću o drevnim kineskim mudracima VLA BU LA i DRA GO LA

Vreme čitanja: 2min | ned. 13.01.19. | 15:07

Potpredsednik Partizana u svom stilu odgovorio na "čestitku" iz Fudbalskog saveza Srbije...

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije podnela je prijavu protiv potpredsednika Partizana Vladimira Vuletića, a sve zbog dešavanja posle utakmice Partizan - Mačva, kada je "sevalo" na sve strana na relaciji Humska - Zajednica superligaša. Vuletić je dobio "čestitku" zbog uvreda na račun prvog čoveka Zajednice Dragomira Lazovića i direktora te organizacije Vladimira Bulatovića.   

Šta je sve potpredsednik crno-belih govorio tom prilikom podsetite se OVDE, a nakon što je saznao za prijavu takođe nije ostao imun:
"Kao dokazni materijal priložen je tekst članka iz jednog dnevnog lista, od 19. decembra 2018. Neposrednim uvidom u pomenuti tekst, ustanovio sam da Bulatović pokušava da svom mentoru i pravnom staratelju Lazoviću skine naočari sa glave, kao što je Lazović Bulatoviću koncipirao odluku koju je doneo u vezi sa utakmicom između Partizana i Mačve", potvrdio je Vuletić da mu je stigla prijava, pa nastavio: 

Izabrane vesti

"Kako drugačije objasniti da se Disciplisnka komisija FSS ne bavi najavama Lazovića da će Bulatović sigurno odbiti žalbu Partizana, pre nego što je odluka o tom meču i doneta. A, žalba njemu lično nije bila ni poslata, budući da je nenadležan. Možda Bulatoviću smeta jedno od čuvenih dela Ljubomira Simovića “Boj na Kosovu”, u kojem postoji alegoričan opis: “Šta biva kad se topuzina da buzdovanu”. Odnosno, šta biva kada se nenadležni organi bave pravnim stvarima u kojima su neuki. Ko je od njih dvojice topuz, a ko buzdovan, ja to ne znam. Budući da mi nije jasno kako su se oni prepoznali u alegoriji koju sam naveo".

Vladimir Vuletić predočio je kako će izgledati njegovi dalji koraci:
"U roku od osam dana odgovoriću Disciplinskoj komisiji FSS na ovu blasfemičnu prijavu, pa ću se, kao Kočićev “Jazavac pred sudom”, pojaviti u svojstu branjenika optuženih Ljubomira Simovića, Branislava Nušića, Jovana Sterije Popovića, Petra Petrovića Njegoša i Radoja Domanovića. Izhod je krajnje neizvestan. Elem, zahtevaću saslušanje pred disciplincima FSS na kojem ću da pripovedam drevnu kinesku priču o mudracu VLA BU LA i njegovom učitelju i mentoru DRA GO LA. Biće to pripovest o naporima ovih kineskih mudraca da odbrane višu silu od sile prava", ironično je zaključio Vuletić. 

Foto: MN Press


tagovi

Vladimir Vuletić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara